350 milliárd forintos korrigálásra szorul a magyar költségvetés az uniós pénzügyminiszterek szerint. Erről határozatot adtak ki az Európai Tanács pénteki ülése után. Magyarország ugyanis nem teljesítette azt a vállalását, hogy másfél százalékon tartja a strukturális hiányát. Az unió számítása szerint mintegy 350 milliárd forintnyi kiigazításra lenne szükség.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Meg ennel is nagyobb... Mert a szamokat nem lehet hosszutavon megeroszakolni: ez ra fog dolni a puhosra, de abbol mar nem lesz felallas...
A gorogok mar hivatalosan is kijottek a 3 evvel ezelotti csodjukbol - a magyarok nem fognak, mert az Unionak ezeben sem lesz megtamogatni egy olyan csomaggal magyarorszagot, mint amivel tamogattak Gorogorszagot.
Miert is tamogatnanak egy lathatoan erosodo egyszemelyes diktaturat Europa kozepen?
verőce21
Görögországot azért támogatják, hogy a 40%-os kamatozású államkötvényeiből jól bevásárolt európai vezetők osztalékát biztosan ki tudja fizetni a görög nemzeti bank!
Ezek Mr. 40%-ok, nem kispályás 20-asok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.