Miután Recep Tayyip Erdogant a vasárnapi török választáson akkora többséggel választották elnökké, hogy második fordulóra nem is lesz szükség, Orbán Viktor volt az első külföldi kormányfő, aki gratulált az elnöki rendszerre épp átálló ország államfőjének.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Akkor már rendezzünk tisztességes bulit: Hívjuk meg Putyint, Lukasenkot, Kim Jong Unt, Madurot, Dutertét, Mnangagwat, a fél arab világ vezetőit. Remélem ő is hoz egty szép ajándékot...
uploads.disquscdn.com/images/51dcba610a4c358b31e2c0247d766bdd98fb1aec242b872844271e00d9fd8e5b.gif?w=600&h=235
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Shikari: Te faszkalap szomorú vége lesz ennek! Akkor közöljétek le Magyarország lakosságának létszámát. Rohadék!
nevemnick
Ti vagytok a többség?
Ne röhögtess. Inkább nyugodj le az nem terheli meg azt a mogyorónyi agyad, tibi.
Yoda69
Kell az utmutatas a gecinek, hogyan epitse tovabb a diktaturat.
nevemnick
Azok csak droidok, tibi.

R2-D2 robottól még több fényévnyi távolságra vannak agyilag, talán Jar Jar Binks színvonalát érik el, azt is alul, a nulla közelében.
justhpeter
@Shikari: '56-ban is a többség volt az utcán, de Kádár behívta az oroszokat. Lehet, hogy Viktorodnak is ez lesz az egyetlen lehetősége ? Már csak az Unió és a NATO miatt sem gondolnám. Vagyis maradna a menekülés. Mész vele ?
Yoda69
@justhpeter: Ezert akarja kileptetni az orszagot az Uniobol, es ez az eszement fegyverkezesi mania nekem azt sugalja hogy a NATO-bol is. Akkor aztan szabad keze lesz, es behivhatja a ruszkikat ha kedve szottyan leverni egy magyar szabadsagharcot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.