Remélhetőleg - jó szokásához híven - kizárólag hazai használatra vetette be a jól képzett magyar külügyér a hírt, miszerint Londonban azzal bizonygatta, hogy a V4-ek - persze legfőképpen mi - az Európai Unió motorja, hogy öten többet csencseltünk, mint Németország és Franciaország - vagyis ketten - egymással.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Ez történik akkor, ha a Külgazdasági miniszter az alapvető SZÁMTANI műveletekkel nincs tisztában.
Általános iskola!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Commenter: ma, 15:09
Haladt a létrán - köszönhetően szüleinek is -, de hiányoznak az alapok!
Ahogy a vízparti homokra alapozás nélkül épült legszebb villát is elmossa a legkisebb vízhullám is, ugyanúgy az egyetemi tanulmányok is megsemmisülnek a számtani alapműveletek ismereteinek hiányában!
Commenter
@bencemacska: itt már csak "hab a tortán" hogy az apja Gyurcsány egyik cégének volt az alkalmazottja. Ennek a külügyminiszternek csúfolt futsalosnak a legnagyobb álma tiniként az volt hogy 1x orbánnal kezet foghasson, gondolom azóta sem mosott kezet, sőt hozzá is ragadt elég rendesen...
bencemacska
@Commenter: ma, 15:33
Az nekem új, hogy az apja Gy. F. cégénél dolgozott. Tudtommal MÁV-os volt az "átkosban", később, 1991-től e témában önálló vállalkozó.
nol.hu/belfold/szijjarto-apjanak-nem-okozhattak-gondot-a-milliok-1488703
csipetke
Szíjjártónak má'megint valami más filmet tettek be,mint amit a többiek néznek...Ha ilyen tárgyalásra megy,akár fel is készülhetne,ezért kapja a nem kevés fizetését...Hogy hülyeségeket beszél,azt megszoktuk,hozza a fideszes formát.
Commenter
@bencemacska: biztos vagyok benne hogy GYF-nek dolgozott az apja, talán a Népszabadság írta meg még anno.
Commenter
@csipetke: ő 2 dologból felkészült orbánból és futsalból. Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.