Meglesz-e nyáron a megállapodás a kormány és a CEU között? Erről kérdezte az Index, a Hvg.hu és az Atv.hu újságírója Orbán Viktort a parlamentben. A miniszterelnök azt felelte: "Jó döntéshez idő kell". Arra a kérdésre, hogy a CEU augusztusig szeretné megkötni a megállapodást, különben kilátásba helyezték az egyetem elköltöztetését, Orbán azt mondta: Fontosabb a döntés minősége, mint az időpont. Egy kérdésre Orbán megismételte, hogy "fontos, hogy jó döntés szülessen", majd az Európai Néppártból érkező ultimátumot firtató felvetésre azt válaszolta, hogy a CEU és a kormány ügyéhez a "Néppártnak semmi köze".

Forrás: index.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ejnye-bejnye, hat a Neppart most le van szarva? O"k, akik olyan szepen kiallnak minden alkalommal emellett az elmebeteg focibuzi mellett?
Cinikus valasz: ha valaha megbukik majd ez a szerencsetlen, ki fogja visszahozni a CEU-t Magyarorszagra? Ha egyaltalan hajlandok lesznek targyalni meg egyszer magyar vezeto politiikusokkal?
Mert orban nagyon jol tudja, minden feltetel adott az alairashoz, a CEU MINDEN feltetelt teljesitett, neki csak ala kene kaparnia az X-et, - ha meg kepes becelozni egy A4-est a jo helyen, mert a CEU-nak nincs arra ideje, hogy a szeptemberi tanevkezdes ne legyen biztosan tervezheto.
Meg fogja verni meg a Sors ezert a viselkedeseert a potrohost : soha nem tudhatja, hogy honnan mekkora bajt kap a nyakaba...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.