Havonta több tízezer forinttal csökkenhet a dolgozók fizetése.  A Hír TV reggeli műsorában Korózs Lajos azt mondta, több társadalmi csoport is megsínyli, ha megszüntetik szinte az összes béren kívüli juttatást. A cafeteria-rendszer átalakítását az Országgyűlés népjóléti bizottságának szocialista elnöke a Bokros-csomagnál is súlyosabb megszorításnak nevezte. Szerinte a lépés főleg a szegényebb régióban élőket sújtja és erősítheti a feketegazdaságot. A népjóléti bizottság vezetője sorra vette a megszűnő kedvezményeket. Nem fogják kapni a bölcsődei térítési díjat, nem fognak kapni beiskolázási költséget. Ez itt nemcsak egy kajajegyről szól, vagy egy helyi bérletről szól, ez a csomag, amikor összepakolja az ember, nagyobb mint a Boros-csomag volt. A szocialista politikus nevetségesnek nevezte, hogy Varga Mihály pénzügyminiszter csak a koncepció kidolgozása után hívta egyeztetésre a szakszervezeteket.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Aki meg egyszer a Bokros csomagot meri szidni ezek utan, annak fogalma sincs a kozgazdasagrol. Egyebkent pedig a puhos a Bokros-csomagnak koszonheti, hogy egyaltalan van mit ellopnia.
Na, fideszes trollok, ha van civil melotok, ennek az aljas koltsegvetesnek a bevezetese utan mekkorat fogtok szopni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Én ezzel úgy vagyok, hogy megédemeljük, mart a külhoni magyarok ezt akarták!! Köszönjök hát szépen meg nekik!!!
simmering73
"...több társadalmi csoport is megsínyli, ha megszüntetik szinte az összes béren kívüli juttatást." Így jártunk mi is. Megkaptuk a 30% fizetésemelést, cserébe elvették az összes pótlékot, cafatériát. Így lett a 30%-ból nettó 6% fizetésemelés. Nyolc év alatt az első. Hogy rohadna meg ez a mocskos kormány. Meg azok is akik rájuk szavaztak.
karma1
@Jozefina: Erre mondtam azt, hogy se keletrol, se nyugatrol ne lehessen beleszolni a valasztasokba! Amig nyugaton oriasi aldozatot hoztak, hogy a szavazohelyiseghez erjenek idoben, es ennek ellenere SEM szavazhattak, (direkt lassitottak a szavazast), addig buszokkal hoztak-vittek a roman szavazokat, megnyitott hatarok mellett.
Mi ez, ha nem a csalasnak egy elegge ordas fajtaja?
karma1
hahaha, latom, csikari mar sajatmagat lajkolja, csak hogy ne alljon olyan csoron a bofogese...:o))))
Gauntlet
sebaj. majd adnak 10 ezer efté Erzsi utalványt és 4-ből 3 rájuk szavaz !
Csizmás Kond
...ez még csak tervezet és hogy mi lesz valós belőle azt még nem tudjuk...ezért is lehet bármit hozzábeszélni.
...viszont aki dolgozott az tudja, hogy legtöbb munkáltató az állam biztosította juttatásokból csak a minimumot adta a munkavállalónak a többletet úgy forgatták, hogy az csak nekik kedvezett sőt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.