A képviselők ma kezdik tárgyalni az Országgyűlésben a kormány jövő évi adóváltoztatási javaslatait.

A jövő évi adóváltoztatásokat tárgyalják ma a képviselők

Fotó: Pixbay cco

Az ülésnap reggel 8 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődött, majd összesen hat kormányzati előterjesztés általános vitáját bonyolítják le.

Terítékre kerül például a belügyminiszter Magyarország biztonsági érdekét sértő külföldi befektetések ellenőrzéséről szóló indítványa, valamint a pénzügyminiszter szociális hozzájárulási adóról szóló előterjesztése.

A kabinet jövő évi adóváltoztatási javaslatairól az utolsó napirendi pontban kezdődik általános vita, ötórás időkeretben.

A parlament hétfői döntése alapján az előterjesztői nyitóbeszédre fél óra áll rendelkezésre, amit a vezérszónoki felszólalások követnek egyenként 20 percben. Az általános vita a kormány legfeljebb 30 perces zárszavával ér véget.

A Ház szerdától péntekig a 2019-es költségvetésről szóló előterjesztést tárgyalja.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Ezektől, jövőre is, várhatóan szivhatunk!!!
Eladott Ország
A remélt járulékcsökkentés üdvözölendő lépés, összességében viszont a munkára rakódó terhek még így is Magyarországon lesznek a legmagasabbak a régióban. Empirikus tapasztalatok viszont azt mutatják, hogyha adott ország nem képes kitermelni a béremeléshez szükséges erőforrásokat, akkor annak negatív következményei is lehetnek. A béremelési program mellett szükség lenne egy olyan programra is, amellyel a kkv-szektor versenyképességen javítani lehetne, ennek azonban nyomát sem találtuk az elmúlt hat évben

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.