Két hónapja kilakoltattak egy győri nőt kisebbik fiával, azóta a nő a kutyájával él egy lakótelepi parkolóban egy autóban. A fiút kollégiumba helyeztette el.

Kilakoltattak két hónapja Győrben egy nőt kisebbik fiával és kutyájával, azóta a nő egy lakótelepi parkolóban egy autóban él. A fiát egy kollégiumban tudta elhelyezni – derült ki az RTL Klub Híradójából.

A fürdést egy közeli tóban oldja meg, ott is szokott mosni, a mosdóhasználatot egy közeli benzinkúton intézi el, vagy pedig az erdőben. 

Szerinte ő még nem él az utcán, nem is szeretne, több helyre is beadta jelentkezését, mert szeretne újra egy fedél alatt élni fiával. 

(Címlapi kép: RTL Klub Híradó)

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Sajnos ötvözték a két fidesznyik mondást:
- senkit sem hagyunk az út mellett
- baj esetén mindenki üljön át másik kocsiba
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: csak nincs neked is sarad ? tudnák benned gyönyörködni ...,szerintem marha jól mutatnál egy híd alatt...
Mézike
@Shikari: nem egymás közti fizetésekről van szó. Nem volt forintja a bankoknak ezért devizát adtak kölcsön a forint alapú hiteleknél is.
csak úgy....
@Mézike: ezt a darázs szorgalmat egy tök üres kaptárral szembe ! csak nem?,elözöleg a falra hány borsó müveknél tevékenykedtél ?
Mézike
@csak úgy...: nem. de volt már esetem nehezen kezelhető emberekkel.:-) Az a legszebb ha saját magukba zavarom őket bele...
csak úgy....
@Mézike: akkor sok sikert a belezavaráshoz :) ,remélem nem Te maradsz alul ! a régi bunkócska és a mostani bunkók,persze ha a hülyékböl profi vagy...
Mézike
@csak úgy...: Egy nagy előnyöm van. Senkivel sem alpáriaskodom. Még akkor sem ha ő teszi. Ha aztán kikel magából abba hagyom, hagy higgye ő a Jani. :-) Tudod mint a galamb a sakkal. A felborítja a bábukat a közepére piszkít, aztán lazán elrepűl...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.