Az amerikai elnök szerint viszont minden a terv szerint halad. Meg lehet érteni, miért ennyire keserű Trump: eddig ugyanis valóban büszke volt a cégre, amely sok más vállalattal ellentétben Amerikában gyártotta termékeit, és az évek alatt az amerikai életstílust megtestesítő márka vált belőlük. De nem a Harley az egyetlen ikonikus amerikai vállalat, amelyre szenvedés várhat: a legendás whiskygyártó, a Jack Daniel’s is meg fogja érezni a vámokat. A cég termékeire az EU 25%-os vámot vetett ki, ami miatt bejelentették, hogy jelentősen drágulni fognak whiskey-jeik Európában. Holott az áremelkedés csak pár hónapon belül várható, és a cég szerint egyelőre nem lehet megmondani, hogyan reagálnak majd az európai vásárlók, a Goldman Sachs szakértői szerint a gyártó bevételeinek 4-5%-ától eshet el jövőre. És ezek a cégek csupán az elsők lehetnek a sorban, ha az amerikai gazdaság egészére kiható intézkedések továbbra is érvényben maradnak.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem tudom, hogy meg hany ontokonloves szukseges ahhoz, hogy kirugjak trumpot, mert amit sorozatosan csinal, az nem hogy naggya, de egeszen szerencsetlenne teszi Amerikat...
Annyi barom intezkedest hozott, (es raadasul mindent a twitteren kozol, mint egy 6 eves elsos, )amivel mar teljesen alaasta Amerika nemzetkozi hitelet, nagysagat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.