Idei árfolyammélypontja közelébe gyengült szerdára virradóra az euróval szemben a forint a nemzetközi devizapiacon.

Az euró jegyzése reggel háromnegyed nyolcra 326,08 forintra emelkedett a kedd esti 325,68 forintról. A forint a múlt héten csütörtökön érte el az idei mélypontját 326,64 forinton, a három és fél éve a leggyengébb eurójegyzésen.

Egyre inkább a mélypontjához ér a forint árfolyama az euróval szemben

Fotó: wikipedia 

A forint gyengült a dollárral és a svájci frankkal szemben is, a dollár jegyzése 279,02-ről 279,98 forintra, a svájci franké pedig 281,85 forintról 282,42 forintra emelkedett kedd estéről szerda reggelre.

(MTI)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
matolcsy bandzsa szemei már jojóznak az örömtől és azon töpreng, h mire költse majd ezt a hatalmas árfolyam nyereséget...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
A forint befog dölni és vele együtt a betétesek megtakarításai is. Mást már nem tudnak lenyúlni. Szerintem nem véletlen az MKB Bank több napos (karbantartásra hivatkozó) szolgáltatás szüneteltetése!!! Ennyi dő alatt mennyi pénzt lehet tisztára mosni és még ki tudja mit???
KisGenyo2
"A forint befog dölni és vele együtt a betétesek megtakarításai is." Már aki forintban tartja a gyakorlatilag negatív kamatok mellett... ;-)
Zeta
Pedig molyen erős gazdaság áll a forint mögött!
nezelodo
@Zeta: Hát hogyne lenne a forint erős, hiszen dübörög a gazdaság, csak az a fránya import zavarja, hogy megdrágult. Európa meg sárgul az irigységtől köpni-nyelni se tud, ha a gazdaságunkat bámulja tátott szájjal.
babp1982
Nagyon jó éljen ma elérte a 328 Ft- ot is köszönjük kuszaszem olyan jó drágán nyaralni ! Ki kéne már nyírni a ganyé Fidesz narancsot akkor a forint is helyre billen ne meg az én lelkivilágát is-:)))€
evacica
Köszönjük ennek a drága jó kormánynak és miniszterelnökének ezt a sikeres gazdaságpolitikát, hogy ide juttatja Ft.! Igaz jól jön ez nekik és haverjaink, több kerül majd a zsebükbe, az ország meg le van sz...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.