Értetlenül állnak a folyamatos támadások előtt. Az Országos Bírói Tanács (OBT) értetlenül áll az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnökének az OBT tagjait érő folyamatos támadásai előtt. A testület Handó Tündének, az OBH elnökének vasárnapi nyilatkozatára reagált, amelyben azt mondta: az OBT tagjai a közigazgatási bíráskodás tervezett szervezeti önállósága miatt külföldre szaladtak és elárulták hazájukat. Az OBT erre azt írta, mind az OBT, mind az Igazságügyi Tanácsok Európai Hálózata (ENCJ) írásban cáfolta már azt az álhírt hogy az OBT az európai szervezet beavatkozását kérte volna bizonyos kormányzati tervek miatt.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
... es minden nap tiszta bugyit is vesznek fel! Hogy miert nem allitottak meg fold koruli palyara a repedtsarku kocos bringat? - ez csak Orbanisztanban ertelmezheto...:o(( (hogy miert nem)
Minden , magara kicsit is ado orszagban mar utcat soporne szajerne, havi 50 ezerert...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.