Itt volt az ideje, hogy több védelmet kapjanak közszereplők a nyilvánossággal szemben. Naná, hogy nem hallgatja ki a Quaestor-vezér titkárát az ügyészség” Emlékeznek erre a hírre? Polt Péter legfőbb ügyészt kérdezték a magyar történelem legsúlyosabb kötvénycsalásáról a parlamentben még 2016-ban, és ő válaszolta, hogy nem kell Tarsoly Csaba titkárát kihallgatnia az ügyészségnek, mert nem tudhat semmilyen releváns dolgot, és nem merült fel, hogy bármiben benne lett volna. A legfőbb ügyész parlamenti válaszában nem szerepelt, de talán nem árt tudni, hogy a ki nem hallgatott titkárnak egyébként Polt lánya (volt akkor legalább is) a barátnője.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Újabb közvesztés

avagy ma már a közélet is magánéletté vált

Nem mondom, hogy könnyen ment, de legalább erőlködniük kellett, hogy az MNB közpénzei elveszítsék köz-jellegüket. Manapság még meg-meg moroghatjuk Tömjény Sónyit, hogy csak magán korrupciója költségeit fizeti köz-pénzből. Na de ennek vége; ártunk és qurmányunk gondoskodik róla, hogy a pribékjei ne legyenek kitéve ilyen zaklatásoknak. „Trócsányi László igazságügyi miniszter benyújtott a parlamentben a magánélet védelméről szóló törvényjavaslatát”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.