A jegybank elnöke arra hivatkozik, hogy a törvény szerint az Országgyűlés gazdasági bizottsága előtt számol be munkájáról. Nem megy el a költségvetési bizottság szerdai ülésére, amelyen a bizottság elnöke kezdeményezte a jegybankelnök meghallgatását. A jegybank közleménye szerint az Országgyűlés költségvetési bizottságának elnöke, Varju László (DK) a jegybanktörvény ismerete nélkül, kizárólag politikai haszonszerzés céljából kezdeményezte a költségvetési bizottság összehívását, miközben a jegybanktörvény egyértelműen kimondja, hogy az MNB elsődleges célja az árstabilitás elérése és fenntartása. A közleményben emlékeztetnek arra, hogy a jegybanktörvény értelmében az MNB elnöke rendszeresen beszámol az Országgyűlés plenáris ülésén, valamint minden esetben eleget tesz a gazdasági bizottság üléseire szóló meghívásnak. Az elfogadásra váró jövő évi költségvetéssel kapcsolatban a stabilitási törvény értelmében a Költségvetési Tanács elnöke jogosult beszámolni a költségvetési...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Blöff,blöff, blöff !!!
Ennyit tud mondani saját kútfőből !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Matolcsy elképzelései és vágyai ellenére a közpénz akkor sem bírta elveszíteni közpénz jellegét, amikor ő azt ide-oda, valamint keresztül-kasul csorgatta az alapítványokból a bankba, bankból másik alapítványba, rokoni-elvtársi-baráti cégekbe. Nárcisz kutya nevét ugyan nem találtam meg, mint szerződő félét, de még ez sem teljesen kizárt. Íródott azonban egy könyv, amiből ezer fontos dolgot megtudhat a földi halandó. Mindenki, aki nem Matolcsy György, tisztán láthatja, mitől is egy korszakos zseni a Jegybank jelenlegi elnöke, a gazdaságpolitikát lézerélesen átlátó, sikert sikerre halmozó, tündérország többszöri létrehozását bejelentő, a genetikai tudományokban is élenjáró szellemi súlyemelő és parafenomén.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/08/csf.png
Eladott Ország
@Commenter: ma, 14:51; ...és a lakáshitelesek/árúhitelt felvevők lesznek a következő áldozat.
Régen volt már megszívatva a keményen dolgozó kisember a plebejus kormány által.
Commenter
@papa.49: "milliomszemű" köszi, megnevettettél, bár az ami a gazdasággal, forinttal történik minden, csak nem vicces.
Commenter
@Eladott Ország: pedig saját bevallásuk szerint csak a hazáért, csak értünk a nemzetért vannak és dolgoznak! :(
papa.49
@Commenter: Egészségedre egy nevetés többet ér mint egy bosszankodás, bár ebből mostanság rendesen kijut nekünk ...
csipetke
Pedig matolcsi elmagyarázhatná ország-világ előtt,nemcsak a gazdasági bizottságnak,hogy mit keres a forint a béka segge alatt ásott mély lyukban?Matolcsi milliárdokat harácsolt össze,qrvára nem érdekli,hogy a csórót milyen érzékenyen érinti a forint elértéktelenedése.Matolcsit már rég ki kellett volna rúgni,orbánnak pedig,ha még maradt benne némi becsület,le kellene mondania.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.