Nem javul a helyzet. Hétfőn reggel megint nagyot gyengült a forint az euróval szemben, 9 óra körül 330,5-re mérték. Később rendre 329 és 330 forint között ingázott az árfolyam. Az elmúlt napokban ez már nem az első eset, pénteken ugyancsak átlépte a 330-as határt. Az euró 310,52 forinton kezdte az évet, a forint az év eleje óta 6,33 százalékkal gyengült az euróval szemben. A januárban 307,62 forinton elért idei legerősebb árfolyamához képest pedig 7,34 százalékot veszített a péntek délben elért árfolyamon.

(Forrás: 24.hu, ibn Said által)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ibn Said
"Ha az euro árfolyama 250HuF fölé emelkedik a kormánynak azonnal le kell mondania!"
Orbán Viktor
tudode
Mit is mondott anno a Kekec anno?
.
index.hu/tech/hoax/2013/03/13/orban_viktor_es_a_300_forintos_euro/
.
És még mindig NEM MONDOTT LE? Bagoly mondta VERÉBNEK, hogy nagyfejű!!!
.
Ja hogy NEKI SEMMI KÖZE ehhez sem, mert nem szereti a PISZKOS MUNKÁT, elvégezteti, másokkal!
.
Ki nyüglődik immáron 4+9 éve! Aszt más Más szemében a SZÁLKÁT, saját szemében a GERENDÁT sem véli felfedezni, minden, RAJTA KÍVÜLI KORMÁNYT akadályozva a munkájában!
kereső
@tudode: állitóleg ez a 300 Ft/eur mondás,kamu, ez viszont igaz:
„A gyengébb forint egyértelműen ellentétes az emberek érdekeivel, a gyengébb forint gyengébb államot jelent, és gyenge forintot csak gyenge emberek akarhatnak" – mondta Orbán Viktor a Hír Tv-nek adott exkluzív interjújában, 2004-ben, amit még 2014-ben, mikor tartósan 310 fölé emelkedett a forint-euró árfolyam, Zsiday Viktor befektetései szakértő talált meg.

Annak idején a mai miniszterelnök hosszan fejtegette:

a forint gyengítésével tulajdonképpen „ellopják a pénzt az emberek zsebéből", mivel a bérből, fizetésből és egyéb járulékokból élők gyengébb forint esetén kevesebb árut tudnak megvásárolni a boltokban, a nyugdíjasok juttatása is kevesebbet ér.

A Fidesz elnökének akkori véleménye szerint a kormánynak a forint gyengítését célzó utalásai és kísérletei a középkori királyok módszeréhez hasonlíthatóak, amikor is az uralkodók a pénzek nemesfémtartalmát próbálták meg minimálisan csökkenteni, elcsalva azok értékéből.

Sőt olyat is mondott a pü-i válság idején,hogy miért is nem csatlakozunk az euuró övezethez,mert akkor nem hatna olyan brutálisan a válság.

Mindezt ellenzékben.Kormányon???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.