Sok idő után végetért a bohózat, amely arról szólt, hogy az LMP egy “ellenzéki párt”, csak nem akar közösködni a 2010 előtti politikai erőkkel. Eddig legalábbis ez volt a hivatkozási alap minden kollaborációra: ha az volt a kérdés, hogy miért szavazták meg a Fidesz alkotmánybíráit, hogy Szél Bernadett miért röhögcsélt Kósa Lajossal Tusnádfürdőn, vagy hogy …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Az LMP meg mocskosabb mint a fideSS. Erre mar nincs is mas szo. Vegig hazudtak, becsaptak valasztoikat, akik meg akartak szabadulni orbanektol. Ezzel szemben ujra 2/3-hoz segitettek a diktatort.
Remelem a valasztoik ezekutan megbuntetik ezeket a rohadt hazaarulokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
Azért most nagyon várnám az olyanok kommentjeit, mint az LMP-hivő Béla,
vagy @JAJMÁR , aki n+1 szer belém kötött mert azt mertem állítani, hogy Benike együttműködik Vivikével.
papa.49
@bencemacska: Az összes pártnak amelyik egy választáson indulni kíván 1 évvel korábban kellene megalakulnia, az 1 év elegendő arra kiderüljön van-e értelmes programjuk, vagy csak a költségvetésből kívánják az életüket finanszírozni, mint a mostani kamupártok !!!
A cöffögőkről meg szót se ejtsünk, nekem vörösposztók !!!
bencemacska
@GeoCravker: ma, 12:27
Bizony, bizony itt nagyon sokan egekbe emelték a az ÖNJELÖLT ME-t!!!
tulipan
@m73: Bizony sajna,nem kicsit, nagyon!!!
Sámannus
Na ugyan ki pénzéből tapétáztak a mi városunkba bernikeék?
Yoda69
@szaboria1: Sot, siffer most is ott van. En hiszek abban hogy feladna az elempet. Es a taho sallait is vissza fogjak venni. A normalis emberek, mint Hadhazy is reg elhagytak a partot. Csak a bunko fideSS-berenc hazaarulok maradtak benn. bernike meg vagy hulye, vagy elvakitja az a parszazezer amit kepviselokent keres.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.