A Magyar Idők úgy tudja, - és, ha valaki, hát ez ügyben bennük lehet bízni - hogy azzal, hogy Simicska dobra verte teljes cégbirodalmát, a HírTV helyzete is kérdésessé válik. Ha hinni lehet a folyosói mende-mondának, akkor Mészáros Lőrinc – aki lassan már média-tudós-szaktekintéllyé lett – kezei közé kerül az elbitangolt tévéadó.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Akár megszűnik, akár Mészáros Lőrincé lesz, egy normális TV-vel kevesebbet láthatunk. Nem marad egy híradó sem, amit érdemes lesz néznünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Akár megszűnik, akár Mészáros Lőrincé lesz, egy normális TV-vel kevesebbet láthatunk. Nem marad egy híradó sem, amit érdemes lesz néznünk.
Yoda69
@CsipkeRózsa: Teljesse valik az agymosas. Kinaban es E.Koreaban sincs olyan hirado ami ne a kommunista kormany erdekeit szolgalna.
Marad az internet, es a nyugati sajto, de ez meg kevesebbekhez fog eljutni. Aztan elobb utobb ezeket is blokkolni fogjak orbanek, egeszen addig amig ki nem lepunk az Uniobol.
bencemacska
@CsipkeRózsa: ma, 14:12
Még egy darabig nézhetünk majd RTL Klubot, míg a kisgömböc föl nem falja.
De remélem egyszer a nagy zabálásba beledöglik!
Aki Én
A pesti srácok érdekesen ír errőlegy gyerekesen gúnyos, nevetséges cikkben. Gyakorlatilag pironkodás nélkül leírják, hogy a G nap előtt Simicska volt az ország első számú lerablója a fidesz színeiben.

pestisracok.hu/simicska-kapitulalt-kalman-olga-katapultal/
bencemacska
@Aki Én: ma, 14:41
Most elővehetné a Hír TV a 2006-os események valódi felvételeit!
Még kereshetnének is vele!
Desischado
Nem tudom, meddig tart még ez a diadalmenet a fidesznek?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.