A kormány visszadobta a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) javaslatait, amelyeket néhány nappal ezelőtt az intézmény finanszírozási és tevékenységi modelljének átalakítására tett. Ez abból az interjúból derült ki, amelyet Palkovics László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) vezetője adott a Magyar Hírlapnak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Shikari: Gőzöd nincs, miról is megy a qrmány által generált cirkusz, de - - mint hithű orbán seggnyaló - vadul helyeselsz és ontod a blődségeidet, szokásodhoz híven némi alamizsna reményében!:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Shikari: Gőzöd nincs, miról is megy a qrmány által generált cirkusz, de - - mint hithű orbán seggnyaló - vadul helyeselsz és ontod a blődségeidet, szokásodhoz híven némi alamizsna reményében!:-)))
dr. prédikátor
@silber13: Alamizsnaként a seggnyalás után le is szophatja a cigus fecalicust a csikorgó!!!
silber13
@Shikari: Figyelj te nagyon hülye! Hogyjön ide a shikari-féle fixa ida,a hazaárulózás!?:))) Nem tudsz mát mást kitalálni,te ingyenélő pojáca?Segg buta, primkó emberszerű izé vagy! És külön érdekesség, hog y az emleget hazaárulózást, aki maga is az a javából!! Megint a görény vartyog itt illatról!: Igaz kis szőröstalpú?:-))))
silber13
@Shikari: Ismerve rohadtul silány értelmi képességedet gondolom, sokáig magoltad a fentebbi eléd rakott, mások által összekapargált szöveget. De nem válaszoltál a hazaárulással kapcsolatos kérdésemre! Nagyon buta lehetsz!:-)))
silber13
@durbincs: Figyu csak maga baromarcú! A témához ugasson hozzá, de ahhoz nagyon húlye, hát kussoljon Durbincs-Mtula-Shikari! Értve vén buzeráns?:-)))
magyarbakancs
1980 -évek elején a MTA kapott az akkori kormánytól 1 milliárd forintot.
Fejlesztésre ,tudományos kutatásra,kísérletezésekre.
Annyi haszna sem volt mint,hogy vegyenek egy doboz gyufát.
Az 1 milliárd úgy eltűnt mint a szürke szamár a ködben.Az egymilliárd Német államközi kölcsönből volt finanszírozva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.