Boldogtalan országban boldogtalanok lesznek. Különösen, ha nem is látják őket szívesen. Kutatások szerint főleg három dolgon múlik, hogy boldogabb életre találnak-e a hazájukból menekülő vagy elvándorló emberek: 1. mennyire boldog hely a célország, 2. mennyire szörnyű körülményekből jönnek, 3. mennyire fogadják őket szívesen. Magyarország még kelet-európai viszonylatban is egy nagyon boldogtalan ország, és nem mellesleg a világ élvonalába tartozik a migránsok elutasításában. Ezek fényében hazánk egyáltalán nem egy ideális célország a bevándorlók számára. Mindez a Gallup több mint száz országra kiterjedő felméréseiből, illetve a World Happiness Report 2018-as jelentéséből derült ki, amiben kiemelten vizsgálták a migránsok boldogulását. Nagy átlagban egyébként elmondható, hogy boldogabbak lesznek a bevándorlók az új helyükön, csak éppen nem mindegy, hova mennek.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Az hagyjan, hogy a migransok nem akarnak itt maradni. Nagyobb problema hogy mar a magyarok sem.
Yoda69
Az hagyjan, hogy a migransok nem akarnak itt maradni. Nagyobb problema hogy mar a magyarok sem.
Csizmás Kond
...megüt a guta...boldogok a migráncsok mert övék a világ országai...
Clavigo
" Kijafaszom " akar a felcsuti Kullancs " királyságában " maradni ?
cikicakk55
Az a helyzet,hogy ha tényleg akkora nyomorból,vagy olyan szörnyű háborúból jönnek,akkor nem azzal kéne törődniük,hogy ahová mennek mennyire szeretik majd őket. Talán ha olyan viselkedést mutatnának,hogy a befogadó ország úgy érezze,hogy érdemes rájuk pazarolni az adófizetőik pénzét,akkor jobb érzéssel várnák őket. Nem az országok kormányainak tagjai közt fognak élni,hanem a dolgozó emberek közt.Az meg prsze,hogy borzolja a kedélyeket,ha az évtizedek óta keényen dolgozó ember azt látja,hogy még Ő a belét kidolgozza azért,hogy a családja úgy éljen,ahogy a fizetése engedi,addig a papírok nélkül érkezett emberek lakást,segélyeket és minden féle támogatást kapnak,de sem a nyelvet,sem a munkát nem akarják elsajátítani.Jó,biztos nem mind ilyen,de egész mást hallani az emberektől és egész mást mond a kormányuk a befogadó országoknak. Az biztos,hogy nálunk tényleg csak nyomorognának,hisz innen is menekül aki csak teheti,bár mi legalább dokumentumokkal,szakmával és nyelvtudással megyünk ki.( legalább is a legnagyobb része.)
POM-POM
Be sem tudnak jönni, akkor hogy akarnának itt maradni?!
gulyasgyula
@cikicakk55: ...SZERBIÁBA SE AKARNAK MENNI , MÉGIS OTT VANNAK ..kI TUDJA MEDDIG ??? ADDIG VISZONT EL KELL LÁTNI ŐKET .. NEM SZERETEM ORBÁNT DE A BEVÁNDOLÁS POLITIKÁÉRT , MEG MERT NEM HÓDOL BE BRÜSSZELNEK TISZTELEM ... ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.