Szeretnék ajánlani társkereső oldalt ami nekem nagyon elnyerte a bizalmamat. Gyors regisztráció után belevetettem magam a profilok böngészésébe, a profilokon nagyon sok információ található, ami jó alap volt a kezdeti üzenet megfogalmazásához. Pár hét alatt több társkeresővel is sikerült találkozni, de az igazit még nem találtam meg... de ez is csak idő kérdése. Szerencsére az oldal minden funkciója ingyenes használható, ezért ahogy látom sokan kezdték el használni.. gondolom a sok társkeresős lehúzás megtette a hatását. Próbáljátok ki az oldalt, hátha ott találjátok meg akit keresetek :) És mindez teljesen ingyenes.

Forrás: partkeresek.hu
Feltöltő: Hotváth Kinga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vyvyke
Csatlakozz most és ismerj meg kapcsolatra vágyó társkeresőket.
Érezd jól magad egy nyitott társaságban!
vyvyke
Sziasztok!

Szerintem nagyon jó, meg a FELSZEDLEK.HU -t én is ajánlom. Igényes, modern, kölcsönös szimpátia után lehet csak beszélgetni. Így csak azokkal ismerkedek, akik nekem is bejönnek. Nincsenek zaklatók. Ez plusz pont nálam. :)



Sok Sikert Nektek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.