A lángosos bűne annyi volt, hogy egy feltehetően rászoruló személynek enni adott.

Bunkó beszólást kapott egy anyukától a bajai lángosos, aki megvendégelt egy hajléktalant

Egy bajai lángossütő osztotta meg Facebookon a sztorit, melynek lényege, hogy miután megszánt egy hajléktalant: lángost és sült kolbászt tett elé.  A jótékony akciónak tanúja volt egy anyuka is, aki fennhangon megjegyezte:

ez a hajléktalan étkezde , ide nem megyünk.

A lángosos megdöbbent az embertelen reakción, és Facebookon keresztül üzent az anyukának:

sajnálatomat, és mélységes megdöbbenésemet fejezem ki a hölgy viselkedése és megnyilvánulása irányába. Sajnálom hogy ilyen Nem elfogadásra és együttérzés hiányra neveli gyermekét. Bízom abban hogy egyszer a vendégeim közt tudhatom, és elmondhatom Önnek milyen érzés is a hajléktalan lét. Tegye össze a kezét hogy Önnek ezt nem.kellet átélnie pláne gyermekként

- fogalmazott.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
@simmering73: Lehet még ő is hajléktalan (az anyuka) egyszer fent, egyszer lent !!!
Pálinkás Pál
Minden héten benyomtok egy ilyen ellenőrizhetetlen libsi ízü cikket???
namihami
@Pálinkás Pál: Ellenőrizhetetlen? Névvel, címmel és időponttal?
Akkor valamelyik "" hollik"" vagy "" magyaridők"" hozta volna le. Így van mód ellenőrizni, nem?@Shikari: Honnan tudod, hogy büdös? Ott voltál és szagolgattad?
Mézike
@Shikari: @Pálinkás Pál: nem az a mérvadó az emberségben hogy valaki jobb ill. bal oldali. kicsiny városom vezetése fideszes. Elmondhatom hogy itt hajléktalannal, éhező, fázó emberrel nem találkozol. Nem azért mert itt olyan nagy az életszínvonal, hanem mert a város nem engedi hogy bárki az utcán éljen , kolduljon. van hajléktalan szálló, napi egyszeri ebédet a város biztosítja. Fél évente a helyi kórházban megvizsgálják őket. ja a ruha és a többi szükséglet is összejön. két havonta fodrász jár ki hozzájuk. Mindezeket ingyen vállalják az itteni lakosok. Vegyesen fideszes nem fideszes. lakosok. emberek. Ja ! itt nem fagyott meg senki, és az is természetesnek számít, ha a kéregető, vagy gitározó "hajléktalan"emberek betérnek egy kávéra , vagy sörre valahová. De ebéddel, lángossal is megkínálják őket. mert így is lehet. Nagyon remélem, hogy ti ketten a fidesz legaljához tartoztok , mert azért ott is a rendes, tisztességes emberek vannak többségben.
namihami
@Mézike: A tragédia nem az anyuka, az már fidesz-szavazó (ez a nívó, már ilyen is marad).
A szánalomra méltó a kicsi, akinek még lennének (a jelek szerint) emberi EMBERI érzései, de egy ilyen családi háttérrel fog felnőni és nem biztos, hogy le fogja tudni vetkőzni. Csak a remény marad, bár nem érzem túl erősnek, hisz az idő és a körülmények , pláne ebben a korban, még döntőek.
Mézike
@namihami: Ez igaz, de én a két kommentelő figyelmét óhajtottam felhívni arra a nem csekély tényre hogy aki bunkó az nem a politikai nézeteitől függ...
Pálinkás Pál
@namihami: Az ellenőrizhetetlent arra írtam ami történt!!! Ott voltál,hallottad??? Mi van ha a lángosos találta ki kis ingyenreklámnak,tudva hogy erre biztos harapnak a liberálok!!!Senki nincs a képen az állítólagos hajléktalanon kívül!!!
"Én Szabó Richárd mint a Sugóparti Lángossütő üzemeltető" ennek erősen PR szaga van!!!
Pálinkás Pál
@Mézike: Neked is ideírom hülye..ott voltál??? Mi van ha kamu a cikk,reklám...???!!!Vagy te a géped elől hallod hogy mit mondott az állítólagos anyuka??? És még te beszélsz észbeli képességekről???
human
Ajánlom mindenki (kivéve Shikari) figyelmébe a "Szalontüdő" című rövidfilmet. Érdemes 5 percet rá szánni.
videa.hu/videok/daazo/film-animacio/szalontudo-2007-bode-csoves-Fl2Db5qeM9lGCoUT
human
@Pálinkás Pál: Egyszer egy buszmegállóban vártam, hogy az egyetemről végre hazajussak. Odagördült hozzám egy rokkant hajléktalan. Kéregetett. Mondtam neki, hogy mint diák nekem is csak annyim van, hogy haza jussak. Viszont kicsit beszélgettünk. Csak pár percet. A végén azt mondta, hogy az hogy nem hajtottam el mint mások és szóba álltam vele (emberként kezeltem) többet ért neki, mintha pénzt adtam volna.
És most mondd, hogy kamu. Hitesd el magaddal, hogy a te hozzáállásod az élethez a helyes.
csak úgy....
@Shikari: te jószág! reggeltöl-estig itt nyomod a süketet ,szerintem büdösebb lehetsz mint 10 hajléktalan , miattad undorodok ,már hetek óta a propellertöl...,te nem veszed észre magadod se a szagodat sem a pofátlan viselkedésedet,... tibi -tibi ! te tetü...
human
Ez pedig egy érdekes kísérlet. Egy 6 éves kislányt először beöltöztettek tiszta ruhába, majd szakadt, morcsos ruhába és megnézték hogy reagálnak rá az emberek. A kísérletet végül félbe kellett szakítani.
youtu.be/MQcN5DtMT-0
csak úgy....
@Shikari: idáig szaglasz,-nyertél egy lángost...
csak úgy....
@Shikari: büdi tibi...,csak a pofád nagy, a segged nem tudod egyedü kitürülni...
csak úgy....
@Shikari: igen,sintér! ...szóval úgy ugass...
csak úgy....
@Shikari: különben a szagodról beszéltünk , egyszer légy öszinte! mikor mosdottál utoljára?
neked nincs mit vagy kit kritizálnod,...ismerlek!
Mézike
@Pálinkás Pál: nem voltam ott de ismerve az emberek jellemét elhiszem. miről feltételezed hogy hazugság? @Shikari: ha nem akar ott enni, akkor fogja a gyerek kezét és szó nélkül elmegy. nem kell megjegyzést tenni.
csak úgy....
@Shikari: zabi ? :) még érezni rajtad a kukaszagot , te államileg gondozott talált gyerek...
csak úgy....
@Shikari: eriggy fürödni mert büzlesz...
csak úgy....
@Shikari: te? aki büdösebb a görénynél ? lett vóna röhögés...
csak úgy....
@Shikari: karácsonyra kapsz tölem egy fogkefét,de csak ha használod is! ;)
szaboria1
Bezzeg az nem zavarja az anyukát amikor koszos munkásruhában ugyan ott esznek.
justhpeter
@Shikari: Szokás szerint ostobán provokálsz, de megnyugtatlak, ha még sokáig fog tartani a gazdaállatod rendszere, te is ott fogsz állni a lángososnál a többi agyhalott fideSS-hívővel együtt. Addig is fenntartom nektek a helyeiteket.
... és ugyanúgy senkit sem fog érdekelni a nyomorotok.
szaboria1
@Shikari: Olyan fárasztó vagy mint körömcipőben túrázni.
szép új világ
A csuti cigó egy valamire tanította meg a magyarokat - gyűlölni! De ezt olyan szinten, hogy már nem csak az idegeneket, a szomszédokat, de már egymás is gyűlöljük. Az elmúlt egy évtized alatt eljutottunk oda, hogy már minket is utálnak a környező országokban. Ezen érdemes lenne elgondolkodni az Orbán hívőknek.
cipicirip
Méltányolom a vendéglős jó szándékát és emberségét. Egyetlen észrevételem van: Ugyan miért nevezi a nőt hölgynek? Ez a nő nem hölgy.
Ugyanaz a fogalomzavar, mint mikor a férfiakat úgy említik egy sztori elmondása közben, hogy "úriember". Sőt, rövid u-val: "uriember".Ez egy új kategória, aminek semmi köze a szó erdeti, igazi jelentéséhez.
h2so444
Élettapasztalatom szerint az ilyen gyűlölködő emberek a legnagyobb jajveszékelők és segítségért koldulók amikor ők is bajba kerülnek. Mindazonáltal a hajléktalanok sem egyformák és egyetértek azzal, hogy segíteni kell a nem agresszív ,önhibáján kivűl bajba jutott embereknek de nem kockázatnak kitéve magunkat. Sajnos igaz az a vélemény, hogy a szélsőjöbb miatt jutott ide ez a társadalom és bizony a cigányvajdát alakító miniszterelnökünk ebben vastagon benne van.
tulipan
@szép új világ: Minek gondolkodnának el, hisz ez a célja!
Az Orbáni demokrácia-kereszténységre hivatkozás meg egyenesen pestis járvány a magyar emberek lelkivilágában.
tulipan
@cipicirip: Tudod,ez a parvenű-újgazdagon finomkodás miatt terjedt el! Molier írta meg, ezt a jelenséget nagyon hatásosan!!!
eszegfu
@human: tegnap 20:03 "Baromi" jó ez a kisfilm!!! A "csattanójáról" már nem is beszélve! Kösz! Ismerem ezt a helyet: a XV. kerületben, a piacon van, 10 évig a környéken dolgoztam... tényleg ilyen a hely, na meg az emberek is!!! Szegényebbek, de "csili-vili" autóval járók is rendszeresen megfordulnak.
Rockxy
Zorbánt kell börtönbe zárni, ésakkor a bunkó anyukák tömegei teljesítenek majd 200 felett íkúban!
Hidd má el, nem mondanám... :D
Mézike
@Shikari: A hajléktalan nem koszos, nem büdös, nem szaros..., nem mocskos. Csak ember. Annyit ér mint bárki más. Te is szarsz, bűzlesz , csak te gyakrabban mosod le. a hajléktalan is jobb kézzel törli ki a hátsóját mint te. Tök mindegy bokor alá, vagy budiba teszi a dolgát.
dr. prédikátor
@csak úgy...: tegnap 21,12 re fogkefét??? egy nagy lófaszt , szaros wc kefét a szájába!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.