Mint korábban megírtuk, egy 61 éves férfi halálra késelt egy családsegítő szolgálatnál dolgozó nőt Inárcson.

Háromgyermekes édesanya az inárcsi gyilkosság áldozata
Fotó: Rendőrség

A Blikk információja szerint a férfi berontott az épületbe, tombolt, azt kiabálta, hogy az ő ügyével senki nem foglalkozik. 

A magából kikelt támadó a késsel rárontott a helyiségben tartózkodó ügyintéző nőre, akit a késével nyakon szúrt. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy nem lehetett megmenteni az életét

A Blikk újabb információk birtokába jutott, a lap úgy tudja, a borzalmas gyilkosság áldozata egy háromgyermekes édesanya.

Ami az elkövető indítékát illeti, a lap arról ír, hogy a férfinak pénzügyi problémái voltak, és el akarták árverezni az otthonát. Három nagyobb gyermeke mellett van egy súlyos beteg kislánya. A férfit az boríthatta ki, hogy vele együtt a beteg gyermek is az utcára kerülhet.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
"Ami az elkövető indítékát illeti, a lap arról ír, hogy a férfinak pénzügyi problémái voltak, és el akarták árverezni az otthonát. Három nagyobb gyermeke mellett van egy súlyos beteg kislánya. A férfit az boríthatta ki, hogy vele együtt a beteg gyermek is az utcára kerülhet."
A rendszer hibája az elesettek, reménytelenek segítésének hiánya!!! A nem létező szociális háló, az egészségügy, a devizahitelesek és még hosszú a sor!!!
A gyilkosság persze nem megoldás rá!!
Szörnyű, ami történt!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
A családsegítő szolgálatnál dolgozó nő egy kis láncszem a gépezetben ! Ő csak a mindenkori kormány, törvény és jogszabályok előírásait tartja be az intézkedéseivel ! Akkor most szúrjanak nyakon minden önkormányzatnak, hivatalban dolgozó nőt , férfit , bárkit mert a munkáját végezte ??? Vagy szúrjon nyakon mindenki mindenkit aki neki nem szimpatikus és nem tettszik ??? Ne baxa már meg ! Menjenek a Parlamentbe vagy az elé és tüntessenek ! Senki nem adja vissza ennek a szerencsétlen ügyintéző nőnek az életét már ! Ez nem megoldás ami történt és még véletlenül se találják majd ki azt, hogy a gyilkos beszámíthatatlan volt ! Rohadjon meg a fegyházban ! Vagy már a hivatalok elé és a dolgozó szobákba is Kommandósokat kell betelepíteni, hogy megvédjék a dolgozókat ??? Nem elég a sok büdös bekábítózott szipós bepiált őrjöngő idegbeteg "beszámíthatatlan" embernek nem nevezhető zombik ?!
maci0427
@justhpeter: Pontosan igazad van ! Gyilkos volt !
Equilibrium
@emerencia: Nagyon nagy baj az, ha valaki a nyugdíja mellett dolgozhat. Elveszi a munkavállalás lehetőségét a fiataloktól. Aztán csodálkoznak, hogy M.ország a nyuggerek országa lesz...
Katalina62
@Equilibrium: az a nagy baj hogy dolgoznia kell a nyugdíja mellett, hogy élni tudjon!
emerencia
@Equilibrium: @Katalina62: Mindkettőtöknek igaza van.
Cicamama55
@Jozefina: Maximálisan egyetértek veled!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.