Vágánykarbantartás miatt pótlóbusz jár a hétvégén a Hűvösvölgy és a Széll Kálmán tér közt a villamosok helyett.

A Budapesti Közlekedési Központ közleménye szerint július 14-én, szombaton és 15-én, vasárnap a Szent János Kórház környékén zajló vágánykarbantartási munkák miatt változik a Szilágyi Erzsébet fasoron közlekedő villamosok forgalmi rendje.

Hétvégén pótlóbusz jár a Hűvösvölgybe vágánykarbantartás miatt

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/Közeg

Hűvösvölgy és a Széll Kálmán tér között pótlóbusz közlekedik, az 56A és a 61-es villamos Dél-Buda felől a Széll Kálmán térig visz utasokat, az 59-es villamos helyett pedig mindkét nap az 59A villamos jár.

A forgalmi rend a következőképp változik:

- az 56A járattal Kelenföld vasútállomás M végállomástól, illetve a 61-essel a Városház tértől a Széll Kálmán tér M megállóhelyig utazhatnak,

- emellett az 59-es villamos menetrendi indulásai helyett is a csak a Széll Kálmán térig közlekedő 59A villamos indul.

A Széll Kálmán tér M és Hűvösvölgy között 61-es jelzéssel pótlóbusz jár, pótolva mindhárom villamosjáratot.

null

null

(Az 56A villamos a július 14-15-i hétvégén a Szabadság híd lezárása miatt meghosszabbított útvonalon, a Móricz Zsigmond körtér M helyett Kelenföld vasútállomás M végállomásig közlekedik. Ezzel kapcsolatban további információ ide kattintva olvasható.)

A 61-es pótlóbusz a Széll Kálmán tér M és a Kelemen László utca megállóhely között a villamosvonallal párhuzamosan halad, majd a Hűvösvölgyi úton közelíti meg Hűvösvölgy végállomást. A pótlóbusz útvonala és megállóhelyei térképes felületen követhető nyomon a BKK FUTÁR felületén, ezen a linken.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.