Korábbi nőismerőse rúgta rá egy férfire és barátnőjére az ajtót egy győri munkásszállón, majd a férfi szemüvegét is megtaposta.

A rendőrségre július 15-én 22 óra 30 perckor érkezett egy bejelentés arról, hogy egy győri munkásszállón egy nő megrongálta az egyik szoba ajtaját – olvasható a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Ajtót és szemüveget rongált a bedühödött amazon egy győri munkásszállón

Fotó: police.hu

"A kiérkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy a helyiségben tartózkodott barátnőjével, amikor az egyik korábbi nőismerőse rájuk törte az ajtót úgy, hogy a lábával berúgta azt, majd abba többször belevágott egy kést. Ezt követően a rongáló asszony lerántotta a férfi fején lévő szemüveget, azt ledobta a földre és rátaposott.

A rendőrök a 42 éves nőt a helyszínen elfogták a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki" – áll a közleményben.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ez most komoly...ez rendőrségi hír lett?? Úgy látom a rendőrség is lesűllyedt a csúti korcs szellemi színvonalára...Vagy ezzel azt próbálják imitálni hogy dolgoznak??? Marha nehéz volt ezt az esetet megoldani,a koma megmondta nekik,ki volt!...Nem baj,jól mutat felderítettként a statisztikákban!!!
Kíváncsi lennék az ismeretlen elkövetős cselekmények felderítési arányára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.