Miskolcon is csõdöt mondott az összellenzéki összefogás, Rokker Zsoltit nagyon megverte a fideszes Nagy Ákos. Erdei "Rokker" Zsolti kapcsán már az is felmerült, hogy azonos névvel a indít a Fidesz jelöltet, hogy megzavarja a választókat. A választók viszont szemfülesebbek voltak és Nagy Ákost választották meg, akinek a neve sem a rokker, sem az erdei hangzásra nem hasonlít. Ismét sikerült arra a dezinformációra rácáfolni, hogy nem a többség akarata érvényesül.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Shikari
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
@durbincs: .
Ennyire telik?
.
Szóra sem érdemes, majd ha MEGTANULJA a nagy betűk írását, és a mondatszerkesztést!
Pálinkás Pál
Liberális oldal... a politikátok megbukott...Nem csoda hogy az emberek nem mennek el szavazni...minek???Ti is csak ugyanazt a szart ajánljátok mint a csúti,megfejelve az afrikai emberszabásúak beengedésével...Tavaly megmondtam..a választás a hülye filantrópiátokon fog elhasalni...Tudomásul kéne venni hogy a bölcsészmajmokon kívül senki nem veszi be hogy mindenki egyenlő!!!
CsipkeRózsa
@Shikari: Ki mondta, hogy Miskolcon olvastam, az interneten olvasol te is. Nem az én dolgom a bizonyíték megszerzése, én csak olvasó vagyok, a bizonyíték alapján születnek a cikkek.

@durbincs: Mindig a saját véleményemet mondom, eddig sem csináltam pénzért, a továbbiakban sem fogom. Nem szeretnék ilyen jellegű szolgai munkát végezni. Nekem még időm se lenne rá, mint ahogy neked, és Shikari barátodnak van.
CsipkeRózsa
@Shikari: Még annyira se, mint ahogy te Orbán szavait elhiszed, holott látnod kell, hogy a valóság nem úgy van.
CsipkeRózsa
@Shikari: Rosszul látod, ill. csak gondolod.
CsipkeRózsa
@Shikari: Nagyon jól tudod, hogy a Fidesz által végzett csomagosztás, etetés, utaztatás a szavazóhelyre, régóta megy náluk. Annyira megszokott már, hogy nem is mondják csalásnak, ezt csak akkor kifogásolják, ha mások is ezt teszik. Attól az még csalás, ráadásul nem a Fidesz fizeti, ők csak a jó embert láttatják magukról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.