Többször öngyilkos akart lenni a gyilkos, ezért szállították át az elmegyógyintézetbe, most viszont visszavitték a veszprémi börtönbe a 16 éves fiút.

Többször próbált meg öngyilkos lenni az a 16 éves fiú, aki május közepén ölt meg egy 8 éves kislányt Sóly mellett

A 24.hu cikke szerint az öngyilkossági szándéka miatt a veszprémi börtönből – ahol előzetes letartóztatását tölti – másfél hete az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe (IMEI), ahol 24 órás őrizetben figyelték kamerán keresztül, nehogy kárt tegyen magában. 

Visszavitték a börtönbe az elmegyógyintézetből a sólyi gyerekgyilkost

Fotó: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Onnan hétfőn este vitték vissza a veszprémi büntetés-végrehajtási intézetbe, ott ugyancsak szoros megfigyelés alatt tartják. 

A 16 éves F. Ferenc a 8 éves áldozatát otthonától elcsalta, majd egy patakparton egy kővel betörte a fejét és vízbe dobta. F. Ferenc ellen 14. életévét be nem töltött személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés gyanúja miatt indult eljárás.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Nehogy kárt tegyen magában??? Miért ne? Az élete szart sem ér.
lópicigáspár
Beengedni a többi gyilkos közé. Egy napon belül megoldódna a problémája!
maci0427
Kár kínlódni vele ! 99 év fegyház, sose lesz ember belőle ! Kár, hogy Magyarországon nincsenek nagy bányák ahol az ilyen embernek nem nevezhető gyilkosok valami számunkra hasznos munkát tudnának végezni ! bemennek a börtönbe kijönnek kivannak gyúrva és folytatják ugyan ott ahol abbahagyták !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.