Le a kalappal Náray Tamás divattervező előtt, de mint a magyar valóság ismerője megbukott. Nem álnaívság mondatja velem, de ha valaki kivívta magának egy országban, hogy odafigyelnek a szavára, az maga is tehetné azt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tökéletesen igaza van, hiszen "ruha tesz az embert"! Aztán akinek nincsen pénze Dior modellre, vegyen a kínaiban! Csak nem akar csinosan, elegánsan öltözni egy csóró!
Még jó, hogy nekünk időseknek nincs ilyen problémánk. Ugyanis a jelenlegi divat csak a huszonéves hámozott gilisztákra gondol!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Shikari: erre azért ne számíts; egyébként magadnak is tanácsolhatnád = nem érdemes értelmes emberek közé menned! =))
Macskaszem
Szerintem a divatbemutatós göncök egyszerűen hordhatatlanok. Senki nem jár olyan fura holmikban. Ha egy ótvar rongyra Náray cimkét varrnak, egyből méregdrága lesz, de nem biztos, hogy ettől csinos is.
Eladott Ország
Einstein óta tudjuk, az emberi hülyeség határtalan. Az elmúlt évtizedekben ez a mondás napról napra egyre jobban megállja a helyét. Hányszor találkoztunk már olyan termékekkel a boltokban, melyekről tudtuk, egy oka van annak, miért is olyan magas az ára. Ez az ok pedig nem más, mint a márka, mely messze nem minden esetben jelent magasabb minőséget, sőt. Most elsősorban nem az egyszerűen csak drága, inkább a luxus-kategóriás márkák piacáról szeretnék néhány szót ejteni, mely piac ugyan viccnek is borzasztó, mégis szárnyal a mai napig. Mennyi olyan eszköz, ruha, vagy ékszer van, amiről tudjuk hogy ronda, de látva az árat, azonnal elkezdünk töprengeni. Ha ennyire drága, akkor biztosan jó, meg szép is. Biztosan bennem van a hiba, ha ezt nem látom. Robbantott cipő 300 ezer forintért, 1000 forintos IKEA táska 600 ezer forintért, vagy épp műsárral összekent farmer 150 ezerért. A hülyének is megéri. Ez a piac azoknak szól, akiknek semmi sem fontosabb, mint hogy ők különlegesnek érezzék magukat. Nem számít, hogy amit hord, az egy túlárazott papírzacskó, ha 150 ezer forint, akkor mindjárt praktikus és szép. Lássunk tehát egy válogatást az elmúlt évek legidiótább tárgyaiból:120 000 forintos sáros farmer kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/https-2F2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com2Fuploads2Fcard2Fimage2F4578212Fd0739eac-c988-41c5-ae09-36cd00fd78ee.jpg
400 000 forintos robbantott cipő
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/https-2F2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com2Fuploads2Fcard2Fimage2F4677932Fd79619d1-eb14-4ed2-a08b-11e726bbee08.png 150 000 forint értékű madárszar mintás cipő
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/cip%C5%91.jpg
csipetke
Náray ezzel a beszólásával leszerepelt többszázezer ember előtt.Ismerem a gönceit,és nem tudom,ki mit lát benne,de semmi extra.Sokszor a piaci butikosnál,vagy a kínaiban szebbet,csinosabbat látni.Igaz,a kínai felirata:-elöl Hugo Boss,hátul Pierre Carden..:)
wagabund
néhányan emléxünk még, hogy a címbeli név a tévében panaszkodott, sőt köpködte Medveczky művésznőt, mert az nem akar fizetni a ruhakölteményeiért...egyszerűen csak kölcsönveszi, és egy alkalomra használja...aztán vagy visszaadja izzadtan, büdösen, vagy nem...

hát nem tudom ki a nagyobb szarevő?..
Desischado
@Eladott Ország: Tökéletes megfogalmazás, mindenben egyetértek veled. Egyébként ezeket a sz@rokat fel sem venném.
Náray meg ritka hülye egy sznob.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.