A magyar nyugdíjasok harmada havi 100 ezer forint alatti öregségi nyugdíjat kap, és több mint háromezren vannak, akiknek havonta kevesebb mint 25 ezer forintból kell gazdálkodniuk. És ez már a teljes ellátás, vagyis tartalmazza az öregségi nyugdíj mellett folyósított kiegészítéseket - írta a Pénzcentrum.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Tündérország jobban teljesít. Feltételezem ők is erre a népnyúzó formációra szavaztak.
csipetke
@justhpeter: 6:36 Ez inkább gengszterváltás volt.De hurrá emberek,örvendjetek,mert a parlamenti bagázs megemelte a saját fizetését! Hogy nem süllyednek a föld alá mindannyian.Ennyi megélhetési képviselő a világon nincs több,mint nálunk,és ez az idióta rizsa,hogy utoljára emelték a saját illetményüket,ami eddig sem volt kevés.Ha azon igyekeznének,hogy kikerüljünk a mélyen a béka segge alatt ásott gödörből,akkor nem is bosszantaná az embert,de amikor azt látjuk,hogy XY aludni jár a parlamentbe,és többi meg a táblagépén játszik,na mennyetekanyátokba...
colibri
Ez a statisztika nem jut el a fidess vezetők agyáig. Nekik csak az a fontos, hogy a szavazatnyomogató képviselőik megkeressék az 1 milliót és az lebeg előttük, hogy saját minisztereik is legalább 5 milliót kaszáljanak. A többi csak szavazáskor számít egy doboz tojás, pár kiló krumli, némi aprópénz erejéig. Aki nem megvehető, az szó szeint le van @arva. Igazán ebben nem ért semmi meglepetés, már így megy 2010 óta!
dr. prédikátor
@simmering73: Rosz a feltételezésed! Soha de soha ebben a rohadt kurva életbe NEM SZAVAZNÉK a fityfasz gecik bandájára!!!
tulipan
@dr. prédikátor: Tök egyetértek, én már 28 éve ezt vallom!!! Már akkor sem tetszett a Csuti, amikor a többségnek, ezek, "olyan édes, aranyos fiúkák" voltak!!!
Sámannus
Ezt a manyup lenyúlásának ékköve, a "szolidáris állami rendszer", és a kiflicsücsök nyugdíj védelme. Sajnos az ég nem szakadt rájuk, amikor kecskét békát összehordva hazudoztak.
Nem a rendszer váltás volt ahibás, hanem a rendszarváltás. Ezt akár úgy is értelmezhetjük, hogy a megalkotói véglg hazudják az elmúlt harminc évet. A különbség annyi, hogy mindenki más fosztogatási módot talál a rendszerben. Mára már olyan igazságos a rendszer, hogy kivétel nélkül mindenki szarul jár. A főni ugyanúgy bokázik Moszkvában, mint az átkosban Kádár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.