Gyilkos sofőrök, persze kellett volna még egy kis tempó, hogy nagyobb legyen a szél lökés, vagy még 15cm el közelebb rámenni a bringásra. Sajnos így semmi retorzió, csak ha halott lenne a kerékpáros, de akkor is az ügyben eljáró védőügyvédtől függ csinálnak-e nőt 5 évig egy törött széklábbal, az ilyen kamionosból.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@joepapa: A főúton lehet csak az EGY SZÁM JEGYES FŐÚTON NEM a képből ítélve itt kurva nagy a forgalom, csak nem a 61 főút Dunaújváros, és Székesfevár között !!!
A szabályokat be kellene tartani a bringásnak is, az meg a másik ilyen forgalomba hülyeség kimenni bringázni !!!
papa.49
@magyarbakancs: Igazad van ez az út is keskeny a kamion elfoglalja a teljes sávot, a forgalom nagy, és előzgetni kell a bringást, jelenleg csak az egy számjegyes főutakon tilos a bringázás, de igazad van meg kéne tiltani pont a bringások érdekében a zsúfolt két számjegyes főutakon is !!!
Például a 61, a 44, ( jó ott sok helyütt van bicikli út is), és a 8 as főút hoz csatlakozó két számjegyes utakon
Pálinkás Pál
@joepapa: Azt áruld el nekem,a bringás mi a tökömet keres ilyen forgalmas főúton???Azt ügyesen nem írtad ide ,melyik is ez az út!!! Ha egy számjegyes,akkor semmi keresnivalója ott!!!Arról nem beszélve hogy bizonyosfokú debilitás kell ahhoz hogy valaki egy kamionok által sűrűn használt úton biciklizzen!!Tudomásul kéne vennetek,hogy a kerékpár nem közlekedési esuköz,főleg nem nagyforgalmú kocsiúton!!
Qqberci
A kormány rögzítőcsavarjának az útpadkát jelző fehér sávhoz viszonyított helyzete mutatja, hogy a bringás kicsit sem húzódik le, viszont a kamion hagy neki vagy másfél métert...
joepapa
Az a baj az egyetlen kizárólagos kerékpárúton a sok gyökér miatt nem lehet menni kerékpárral:

www.youtube.com/watch?v=Y70VIaE-YPY

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.