Ezen a héten hazánktól délre látogat a miniszterelnök.

Hivatalos látogatásra Montenegróba utazik hétfő délután Orbán Viktor miniszterelnök – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Hova utazik a héten Orbán Viktor?

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A kormányfő kedden Podgoricában megbeszélést folytat Dusko Markovic miniszterelnökkel és Ivan Brajovic parlamenti elnökkel.

Milo Djukanovic, Montenegro elnöke hétfő este munkavacsorán látja vendégül Orbán Viktort – tette hozzá a sajtófőnök.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Minek ekkora képet mellékelni az íráshoz? Ő nem szereti a kövér katonákat, én (és sokan mások) nem szeretem a dagadt, törpe hazug politikai vezetőket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Az a baj hogy UTAZIK, ÉS NEM VISZIK LEZÁRT KÖCSÖG FORMÁJÚ EDÉNYBEN STÍLSZERŰEN !!!
SystemError
Persze Montenegróba. Inkább megint idegszanatóriumba dupla lobotómiára és elekrosokkra! Után beugrik a bőröndökkel svájcba, ahogy szokott..
bence
Le,,,,om , hogy hová utazik ! Már csak azt élném meg , hogy soha többé nem jön vissza !
human
@colibri: Tegnap 11:07-re. Hát igen. Orbán már ellenzékben is azt hányta Gyurcsány szemére amit ma ő valósít meg valóban kifinomult, profi módon. A poén az, hogy az elmúlt 8 évben is azzal vádolta meg az ellenzéket amit ő maga csinált. Bűnözőket beengedni a határon és befogadni őket? Már papír van róla, hogy ezt Orbánék tették a letelepedési kötvénybiznisszel. A legviccesebb az volt mikor Brüsszelben az ellenzék médiafölényére hivatkoztak :)
colibri
@human: Nálam a hazudozás viszi a pálmát. Aljas módon ők tették szlogenné Gyurcsány zártkörben elhíresült mondását, a " hazudtunk.."... stb és erre mit tesznek már harmadik ciklusuk óta? A legszomorúbb, hogy sok követőjük/szavazójuk van és különösen a buta, nélkülöző, orbánék által átvert rétegekben. Egyenlőre azt csinálnak, amit akarnak. Sem drótkertésen belül, sem kívülről nem akadályozza meg őket senki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.