Miután a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyásával végrehajthatóvá vált Nyerges Zsolt irányításszerzése a korábbi Simicska-érdekeltségek felett, az új tulajdonosi döntésnek megfelelően szerdán megtörténtek a személycserék a HírTV Zrt., a Közgép Zrt. és a Mezort Zrt. élén.

Új vezetők a Hír TV és a Közgép élén
Simicska Lajos

A Közgép szerdai tájékoztatása szerint Vida Ildikó a Közgép Zrt. és a Mezort Zrt. elnökségéről is lemondott, mindkét társaságban Nyerges Zsolt tér vissza az igazgatóság vezetésére. Sárvári Tamás, az IT eddigi elnökhelyettese vezérigazgatóként folytatja munkáját. Tóth Marianna és Nagy Ajtony Csaba lemondott a társaság felügyelőbizottságában viselt tisztségéről.

Szerdától újra Nyerges Zsolt tölti be a Mezort Zrt. elnöki tisztét is. Simicska Lajos a társaság felügyelőbizottságából távozott.

A tulajdonosi döntés szerint Pauwlik László visszatér a HírTV Zrt. vezérigazgatói posztjára. A társaság igazgatóságát megszüntették, Fonyó Károly eddigi elnök és Faragó Csaba eddigi vezérigazgató távoztak a csatornától.

A GVH jóváhagyásával a tulajdonosi kivásárlás tranzakciói lezárultak – áll a közleményben.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Basszák meg, ha ezt is annak a retkes rohadt mészárosának adják át. Nem marad lassan egyetlen fidesztől független média sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grafix69
És mi lesz Kálmán Olgával , lehet , hogy most az is köpönyeget fordít , vagy mehet a holdra.
wagabund
Kálmán asszem köpönyeget fordít...izgalommal várom, hogy fog beszélgetni Bayer Zsolttal, vagy az ifjú Jeszenszkyvel..persze felkészítik, nehogy bakizzon...mert akkor irány a leves.
justhpeter
Ahogy a világ is változik, úgy az orbáni-kleptokrácia sem fog örökké tartani, de nem valódi ellenzék hiányában nem ők fogják felszámolni, hanem a gazdasági ellehetetlenülés.
maci0427
@Grafix69: Na igen, vajon hány oldala van egy köpönyegnek ! És is Csintalan mit fog forgatni ?
wagabund
@maci0427: ő a szemét fogja forgatni...
vasaloboltos
Ne féltsétek Kálmán Olgát ő tudja már a tutit

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.