Orbán Gáspár, a Felház egyik vezetője és nem mellesleg Orbán Viktor fia érdekes dolgokról beszélt tusványosi előadásában.

A miniszterelnök 26 éves fia azt mondta, 22 éves koráig leginkább csak szabályok követésén keresztül élte meg a hitét, és naponta egyszer elmondta a miatyánkot.

Igyekezett tartani magát a házasság előtti szexet tiltó parancshoz, de közben azon versenyeztek a barátaival, hogy ki tud több lánnyal kavarni a bulikban, ami szerinte képmutatás volt

- idézi Orbán Gáspár szavait a 444.hu.

A portál szerint a miniszterelnök fia úgy fogalmazott, megélte azt, hogy Isten akkor is szereti, „amikor mocskos volt”, és azóta „nem szabályok követésén keresztül, hanem szabadon” éli meg a hitét. 

Orbán Gáspár szerint Jézus ma ott lenne bent az emberek között, ott lenne, ahol hánynak a részegek, házasságot törnek a házasságtörők, ahol drogot fogyasztanak.

A Felház tagjai kilátogatnak a fesztiválra és evangelizálni is fognak. Egyébként állítják, bibliai csodák és csodálatos gyógyulások is történnek az összejöveteleiken

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
,,A Felház tagjai kilátogatnak a fesztiválra és evangelizálni is fognak. Egyébként állítják, bibliai csodák és csodálatos gyógyulások is történnek az összejöveteleiken"
Még egy szemét banda a hitesek után.
Na, húzzatok a redvás... 3.14csába.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
Az apját is jó útra téríthetné,hogy valóban keresztény és nem áll keresztény legyen! ne legyen érzéketlen a MAGYAR Emberek problémái iránt!
kokopelli
@Grafix69: ..hegymászó,és hegyvándor vallás! Legjobban az "Alcsuti hegyek"-ben
lehet gyakorolni,mert úgy egy hegy mindig kéznél van! ;-))
evacica
@Grafix69Szekta a javából, : gondolom vezetői jól keresnek, mint minden szekta vezér, és apuci is megtámogatja egy kisit a közpénzből!
Borsodi
Volt kitől tanulnia.főleg a képmutatást,mellébeszélést.
papa.49
Gazsi lánnyal kéne megpróbálnod a ,,marokmarcsa,, helyet )))))))))))))))))))))
nezelodo
@papa.49: Szegény Gazsit még lánnyal nem hozták hírbe, még kézrátételkor sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.