A Fidesz-KDNP frakciószövetség készen áll a küzdelemre a liberális politikai erőkkel, annak érdekében, hogy a 2019-es európai parlamenti választáson a kereszténydemokrácia győzzön – jelentette ki a frakciószövetség szóvivője szombaton sajtótájékoztatón, Budapesten.

Hollik: a Fidesz-KDNP készen áll a küzdelemre a liberális politikai erőkkel

Hollik István Orbán Viktor kormányfő tusványosi beszédével kapcsolatban hangsúlyozta: a miniszterelnök egyértelművé tette, hogy a magyarok olyan Európában akarnak élni, amely megvédi határait, a keresztény kultúrát, és nemet mond a bevándorlásra.

Mint elmondta, egyetértenek a kormányfővel abban, hogy ma világosan kirajzolódnak Európában a szemben álló felek.

Az egyik oldalon az az európai liberális elit áll, amely feladta a keresztény értékeket, igent mond a bevándorlásra és a multikulturalizmusra, nem védi meg Európa határait. A másik oldalon pedig azok a kereszténydemokraták, akik megvédik a keresztény értékeken nyugvó életformát, és nemet mondanak a bevándorlásra – közölte a szóvivő.

Hollik István hozzátette: ebben a helyzetben fontos, a liberális erőkkel folytatandó politikai küzdelmek állnak a Fidesz-KDNP előtt.

Mert minden európai ország elvitathatatlan joga a keresztény értékek védelme és a bevándorlás elutasítása – mondta.

Arról is szólt: a miniszterelnöki beszédre adott ellenzéki reagálások újra bizonyítják, hogy a Magyarország és Európa jövőjével kapcsolatos küzdelmekben az ellenzéki pártokra nem lehet számítani.

(MTI)

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ábel
Mint a régi elvtársak, a folyamatos osztályharcról...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Az rendben lenne, ha a KDNP a "kereszténységet" akarja megvédeni!
De előtte jó lenne egyeztetni Orbánnal. A muszlimok ellen? ( Erdogan. Jön Gül Baba türbéjét avatni). Pravoszlávok ellen? ( Putyin állandó vendégünk) Vagy a törökök már "jó muszlimok"?
Politikus hazudj, de rajt ne kapjanak!
cikicakk55
@egyvandor: Teljesen igazad van. Én 34 éves férjes asszony voltam akkor egy gyerekkel. Jó szakmám volt,ápolónő voltam,még a férjem Építész technikus volt. Nem voltunk gazdagok,de annyi mindig volt,hogy hármunknak elég legyen. Nem is vágytunk többre és nem is értettük,hogy miért történik mind az ami 1989-ben történt. Szerintem az akkori velünk egyidősek sem tudták. Legalább is a dolgozó nép nem tudta. Állítólag rabok voltunk és majd most már szabadok leszünk. Én nem éreztem magam rabnak,pedig KISZ tag voltam,de nem a politika miatt,hanem a társaság miatt.Jó bulik voltak,miközben hasznot is hoztunk az országnak,hisz játszótereket festettünk,javítottunk,erdőt takarítottunk,árkot tisztítottunk,miközben azokkal lehettem,akikkel a munka időben nem volt alkalom viccelődni. Azt mondták,hogy majd most már nem pult alól,protekcióval lesz a banán és a narancs. na meg mehetünk nyaralni nyugatra is. Na igen! Az egészben csak az a bibi,hogy most meg nincs pénz banánra,narancsra és még a fővárosba felutazni sem futja. Az akkori boldog és állítólag rab népből,boldogtalan,szegény szabad emberek lettek,még Kádár ellenségei milliárdosok. Kár volt,hogy akkor hagytuk szétlopni az országot.
Grafix69
Az elvtársak állandóan csatáznak . Mé nem állnak készen a dolgozók munka körülményeinek , fizetésük javítására , az egészségügy javítására , az iskolákban az 1980-90 közötti tanítási morál vissza állítására , a nyugdíj reformra , a magán nyugdíjak vissza adására , a közvagyon védelmére. Az emberibb életre miért nem állnak készen , miért nem harcolnak az antiszemitizmus és a nacionalizmus ellen , miért nem harcolnak a fasizmus ellen ?
Nessy
@Grafix69: Verbálisan csatázni sokkal könnyebb, és az eredmény sem számonkérhető, mint a problémák megoldásával kapcsolatban tenni valamit! Mennyivel többet lehet ellopni a különböző "migráció ellenes" projektek kapcsán.
Grafix69
@Nessy: Én már azt vettem észre ,hogy talán azért szaporodnak a hívek , mert rájöttek,hogy csak így érvényesülhetnek Orbnisztánban , ergó : mindenki lopni akar .
Eladott Ország
@Ábel: A volt KISZ titkárok már csak tudják a szemináriumi leckét ...

"De - elvtársaim! - ez az a munkásság,
mely osztályharcban vasba öltözött.
Kiállunk érte, mint a kémény: lássák!
És búvunk érte, mint az üldözött."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.