A Fidesz-KDNP frakciószövetség készen áll a küzdelemre a liberális politikai erőkkel, annak érdekében, hogy a 2019-es európai parlamenti választáson a kereszténydemokrácia győzzön – jelentette ki a frakciószövetség szóvivője szombaton sajtótájékoztatón, Budapesten.

Hollik: a Fidesz-KDNP készen áll a küzdelemre a liberális politikai erőkkel

Hollik István Orbán Viktor kormányfő tusványosi beszédével kapcsolatban hangsúlyozta: a miniszterelnök egyértelművé tette, hogy a magyarok olyan Európában akarnak élni, amely megvédi határait, a keresztény kultúrát, és nemet mond a bevándorlásra.

Mint elmondta, egyetértenek a kormányfővel abban, hogy ma világosan kirajzolódnak Európában a szemben álló felek.

Az egyik oldalon az az európai liberális elit áll, amely feladta a keresztény értékeket, igent mond a bevándorlásra és a multikulturalizmusra, nem védi meg Európa határait. A másik oldalon pedig azok a kereszténydemokraták, akik megvédik a keresztény értékeken nyugvó életformát, és nemet mondanak a bevándorlásra – közölte a szóvivő.

Hollik István hozzátette: ebben a helyzetben fontos, a liberális erőkkel folytatandó politikai küzdelmek állnak a Fidesz-KDNP előtt.

Mert minden európai ország elvitathatatlan joga a keresztény értékek védelme és a bevándorlás elutasítása – mondta.

Arról is szólt: a miniszterelnöki beszédre adott ellenzéki reagálások újra bizonyítják, hogy a Magyarország és Európa jövőjével kapcsolatos küzdelmekben az ellenzéki pártokra nem lehet számítani.

(MTI)

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ábel
Mint a régi elvtársak, a folyamatos osztályharcról...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vladimir putin
A szóvivő téved.
Az egyik oldalon az NER Uradalom megtartása a cél,
a másik oldalon meg a balfácán ellenzéki nyomorékság.

Ha Orbán Viktornak nem jut havi 300 millió a megélhetésre,
akkor mind rábasztok, balfasz magyar nyomorékok!

300 millió a minimum. De azért ennél többet kéne adnotok, nyomoroncok!
Mivel meg vagytok védve, Ti kis magyar gyökér szarok!
Ábel
Mint a régi elvtársak, a folyamatos osztályharcról...
Madácsi Pali
Azt, hogy mit jelet kerszténynek lenni a szentírás elutasitásával Orbán megtagadta. A kersztény, vagy nemzeti jelzőt egyenlővé tette a a kádári szocialista minősítéssel. A demokrácia tűzzel, vassal írtandó a fideSS politikája szerint, hisz liberális. Putyin pincsije a világháborúkhoz vezető régi eszmék újra hirdetésével, beígért ismételt megvalósitásával a pusztulást, megsemmisülést hozza ránk. Megvalósitásához pont olyan arányban van forrása mint Észak
Koreának a világ elleni harcához. Viktor Viktorovics Gecikovnak az új dolgoz várban lévő dolgozó szoba helyett gumiból járna egy, rácsos ablakkal.
justhpeter
Sajnálom Hollikot. Nehéz dolog lehet a hivatásszerű seggnyalás, az ember még hétvégén sem pihenhet.
RonaGyuri
Kádárék ezt egyszerűbben fogalmazták meg

lehet nekik volt annyi önértékelésük, hogy legalább nem akarták kiröhögtetni magukat

Ha jól emlékszem valamikor a 60-as/70-es évek fordulója környékén jelentették be az akkori állampárt potentátjai: befejeztük a szocialista társadalom alapjainak lerakását. Amiről bátrabbak – akik száma még a töredéke sem volt azokak, akik úgy emlékeznek – azt mondták, hogy egy jó nagy rakás! =))
Nos most igencsak „déjà vu” érzéseink támadhatnak. Az idei posványosi agymenés lényege:Őfenesége úgy véli, hogy elhivatott „az alkotmányos önazonosságra és a nemzeti szuverenitásra hivatkozva – mind a magyar társadalmi berendezkedést, mind pedig az ország nemzetközi helyfoglalását tekintve – befejezze a nemzetépítést. Új rendszert malterozzon, amelyet a magyar gazdasági modell megalapozott, s immár szellemi közegében is egy nemzeti és keresztény alapokon nyugvó új alkotmányos renddel kiegészítve „korszakká” emeljen”.
Sőt, igen sőt arra is sort kerített, hogy kifejezze: „Nemcsak a Kárpát-medencében, hanem Közép-Európában és az Unióban is építkezne”! =))
human
@vladimir putin: Hát igen. Hihetetlen, hogy mennyire lenézik még a saját szavazóikat is.
Eladott Ország
Azt be kell látnunk, hogy bárhová is nézünk a kormánypárt házi médiájától egészen a hívekig, mindenhol megkezdhetetlen és főleg kétségbevonhatatlan vaslogikával találjuk szemben magunkat. Ez igaz bármely ügyben. Reggelig sorolhatnám azokat az eseteket, amikor a kérlelhetetlen fideszes logika bebizonyította, hogy minden és mindennek az ellenkezője is igaz, nincs kétség és nincs kérdés, mert az úgy van és kész. Az ilyen acélos öntudattal, tisztánlátással és kikezdhetetlen vaslogikával rendelkező embereket képtelenség meggyőzni bármiről. Legfőképpen arról, hogy ostobák. Itt nem csak a nemzeti tudatrepedésnek vannak komoly bajai, az egész papagáj kommandó orvosi eset és komoly kezelésre kellene küldeni az egész bagázst!
szaboria1
Hollik a hajbeültetéssel az agyad is megsérült.
nevemnick
Egyvalamivel nem számoltok: azzal, hogy hamarosan szívlapáttal jó pofán lesztek vágva.
Nessy
Mind a tízen készen álltok a harcra? Jó. Semjén majd kilövi a nekik nem tetszőket, ha azokat előbb elkábítják.
Tényleg problémákat okoz az erős UVA -UVB sugárzás az agyműködésben!
Clavigo
Pfhejjjjjj bazdmeg... Szóval harcoltok... A bátor ,körösztyénszájszagú " sereg " az első ,erősebb újságírói kérdésre meg,, válasz helyett,,,elpucoltok a náthás p-chába ??? Hát hogyan van ez Hol (a)lik pajtás ???
tudode
Na akkor mint, felnőtt a felnőtteL ERRŐL az ALI BABÁÉRT való "verbális" küzdelemről, harcról, amelynek SOHA NE érzékeljük a VALÓVILÁGÁT!
..
ad 1. Amiatt KÍNLÓDHATNAK, mivel az ALI BABÁCSKA kiherélte a sóhivatallá DEKRALÁLTA önhatalmúlag az ALKOTMÁNY-, vagy mi fene BÍRÓSÁGOT, akiknek nincs annyi VÉR A PUCÁJUKBAN, hogy kimondják a TUTIT!
.
ad 2/ Azt, hogy az ország MAGÁNKALÓZOK ölelésében vergődik!
.
ad 3/ Emiatt nincs más lehetőség, csak "annyi", hogy a NÉP ADJON AKKORA FRÁSZT, hogy az ALIBABA pengés kerítése ÁLLÍTSA meg a VÉGVÁRI PARANCSNOKOT úgy, hogy elszálljon MOSZKVÁIG.
.
Vörös Imre alkotmányjogász 5 év múlva megszólalt, hol van a GAZSÁG
.
www.atv.hu/videok/video-20180727-voros-imre
.
Szégyentelenek miatt!
.
Nem csak a MINDEN CSODA HÁROM NAPIG TART, a .. C I N K O S O K .. jogilag érvénytelen országa lettünk, amely nem volt példa a HONFOGLALÁS ÓTA!
Eladott Ország
"De - elvtársaim! - ez az a munkásság,
mely osztályharcban vasba öltözött."...
www.mutargy.com/uploaded_auction_products/full_size/1294/item_69790.jpg
Ilyen emlékplakettje van Bencsik demokrata munkásőr elvtársnak is.
advocat
És ezek után Szent István még mindig szent és István. Mert azért írt valamit fiának. István a migráncspárti! Lesz még újra új kenyér ünnepe!
colibri
@justhpeter: 06:57 Én nem sajnálom! A seggnyalás nem kötelező. Biztos, hogy több hideget kap miatta, mint meleget. Igaz, a pénztárcájába nem turkáltam, a vagyonnyilatkozatát nem ismerem. Neki van az a pénz, amiért korpásodik a kopasz feje...
solidedge
Aki nem ismeri a békés egymás mellett élést, annak nincs helye közöttünk kedves Fidesz.
tulipan
@Eladott Ország: Bocsi ezek undormányok!!!
kulabombaafityiszre
Ez a küzdelem is bukta lesz.mint az összes többi a történelmünk során.
Putyin,erdogán,megint rossz oldalon áll a roggyant viktorod,gyagyás hollik.
Nessy
Ne bántsátok szegényt! Kis korában komp akart lenni, aztán nem komplett!
cikicakk55
@RonaGyuri: ma 07:12
orbán csak szeretné,ha őt is annyira tisztelnék és értékelnék a Magyar emberek,mint ahogy Kádár tisztelték és becsülték. Kádár a népéért élt és dolgozott.Nem voltak oligarchái,nem voltak strómanjai,viszont rengeteg ellensége volt párton belül. Azok voltak az ellenségei,akik most milliárdosok,de akkor szemből nyaltak,hátulról rúgtak. A nép sokkal jobban tisztelte és szerette Kádárt,mert Ő is egy volt közülünk. Nem voltak luxus dolgai,nem voltak milliárdjai. Az ellenségei,a mostani Fideszesek voltak,akiknek kevés volt az a pénz,amit fizetésként kaptak és amit sikerült éppen valami módon elvenni. Akkor legalább egymást b...k.nem az embereket. Egymást jelentgették fel,egy kis + apanázsért. Most meg összefogtak a Magyar emberek ellen,azok ellen akik felépítették az országot.Azért lettek milliárdosok,mert 1956 után a dolgozó emberek a romokból felépítette Magyarországot.Azt az országot,amelyiknek volt ipara,mezőgazdasága,gyárai,és boldog lakói. Most már nincsenek boldog emberek,mert még azok sem boldogok,akik milliárdosok lettek,hisz a könnyen jött pénz,könnyen el is mehet.Ezt pont Ők tudják a legjobban.Rettegnek is rendesen.
cikicakk55
@Eladott Ország: Ezekre maximum az anyjuk büszke! Fidesz 80%-ban vagy volt MSZMP tag,vagy annak a leszármazottja. 1989 előtti években az első sorban, állva tapsolták Kádárt éltették a pártot. Ott álltak sorban Május elsejénem a tribünökön és tapsolták az alattuk elvonuló,tényleg boldog népet,miközben belül már azon kattogtak,hogy is kéne Kádárt és az egész rendszert megbuktatni,mert nem jó annyi pénzből megélni,amennyit akkor kaptak a politikusok.Pedig akkor is már jóval több volt a fizetésük,mint az Egyetemi tanároknak és a diplomásoknak. Persze,mint ahogy most a milliárdok kevés nekik,úgy az akkori fizetésük is kevés volt számukra. Ettől függetlenül aljasul tapsoltak,éljeneztek Kádár minden mondata után. Hazug,alávaló társaság.
egyvandor
A föld maradjon lapos, az alatvalók meg tudatlan alázattal dobálják a perselyebe az adományokat. A szabadon gondolkodók veszélyesek a hatalomba került ididótákra.
Commenter
mi van? hajhagyma beültetés mellett lemezcsere is volt? A migránsok ,meg a migrásbarátok, sorosügynökök lejárt lemez lett?
egyvandor
@Madácsi Pali: Liberális embert vagy gyermekeit nehezebb kiküldeni a lemészároltatni a Donkanyarba
egyvandor
@cikicakk55: Megerősítést nyert a gyanú hogy a rendszerváltást, csak a javak lenyúlása miatt kezdeményezte az akkori "elit". A mocsok vagy saját maguk vagy utódaik által ismét bográcsközelbe került, Akik ebbe valami módon bele mertek avatkozni, már ki lettek átkozva és a közutálat tárgyává lettek.
Nessy
Az rendben lenne, ha a KDNP a "kereszténységet" akarja megvédeni!
De előtte jó lenne egyeztetni Orbánnal. A muszlimok ellen? ( Erdogan. Jön Gül Baba türbéjét avatni). Pravoszlávok ellen? ( Putyin állandó vendégünk) Vagy a törökök már "jó muszlimok"?
Politikus hazudj, de rajt ne kapjanak!
cikicakk55
@egyvandor: Teljesen igazad van. Én 34 éves férjes asszony voltam akkor egy gyerekkel. Jó szakmám volt,ápolónő voltam,még a férjem Építész technikus volt. Nem voltunk gazdagok,de annyi mindig volt,hogy hármunknak elég legyen. Nem is vágytunk többre és nem is értettük,hogy miért történik mind az ami 1989-ben történt. Szerintem az akkori velünk egyidősek sem tudták. Legalább is a dolgozó nép nem tudta. Állítólag rabok voltunk és majd most már szabadok leszünk. Én nem éreztem magam rabnak,pedig KISZ tag voltam,de nem a politika miatt,hanem a társaság miatt.Jó bulik voltak,miközben hasznot is hoztunk az országnak,hisz játszótereket festettünk,javítottunk,erdőt takarítottunk,árkot tisztítottunk,miközben azokkal lehettem,akikkel a munka időben nem volt alkalom viccelődni. Azt mondták,hogy majd most már nem pult alól,protekcióval lesz a banán és a narancs. na meg mehetünk nyaralni nyugatra is. Na igen! Az egészben csak az a bibi,hogy most meg nincs pénz banánra,narancsra és még a fővárosba felutazni sem futja. Az akkori boldog és állítólag rab népből,boldogtalan,szegény szabad emberek lettek,még Kádár ellenségei milliárdosok. Kár volt,hogy akkor hagytuk szétlopni az országot.
Grafix69
Az elvtársak állandóan csatáznak . Mé nem állnak készen a dolgozók munka körülményeinek , fizetésük javítására , az egészségügy javítására , az iskolákban az 1980-90 közötti tanítási morál vissza állítására , a nyugdíj reformra , a magán nyugdíjak vissza adására , a közvagyon védelmére. Az emberibb életre miért nem állnak készen , miért nem harcolnak az antiszemitizmus és a nacionalizmus ellen , miért nem harcolnak a fasizmus ellen ?
Nessy
@Grafix69: Verbálisan csatázni sokkal könnyebb, és az eredmény sem számonkérhető, mint a problémák megoldásával kapcsolatban tenni valamit! Mennyivel többet lehet ellopni a különböző "migráció ellenes" projektek kapcsán.
Grafix69
@Nessy: Én már azt vettem észre ,hogy talán azért szaporodnak a hívek , mert rájöttek,hogy csak így érvényesülhetnek Orbnisztánban , ergó : mindenki lopni akar .
Eladott Ország
@Ábel: A volt KISZ titkárok már csak tudják a szemináriumi leckét ...

"De - elvtársaim! - ez az a munkásság,
mely osztályharcban vasba öltözött.
Kiállunk érte, mint a kémény: lássák!
És búvunk érte, mint az üldözött."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.