Nagymaroson történt az okosnak hitt menekülési terv.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztálya folytat eljárást egy nagymarosi férfi ellen közfeladatot ellátó személy sérelmére, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – olvasható a megyei rendőr-főkapitányság közleményében.

"A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. július 19-én este ment be egy nagymarosi jegypénztárba, ahol az alkalmazottat egy késsel megfenyegette, majd az irodahelyiségből készpénzt vett magához és a helyszínről elmenekült.

A rablási alosztály nyomozói a Váci Rendőrkapitányság munkatársaival együttműködve, adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit 2018. július 28-án fogtak el nagymarosi lakhelyén. A rendőrök kiérkezése előtt a férfi magára zárta a ház ajtaját. A nyomozók, miután behatoltak az ingatlanba, a padláson egy kartondoboz alatt elrejtőzve találták meg a férfit.

Előállítását követően a 28 éves férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették" – áll a közleményben.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ez sem cigány,igaz rasszistázó f@szkalapok?!
papa.49
Azt hitte ő a strucc ,,ha én nem látlak, akkor te se látsz engem,, hát nem jött össze szerencsére !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.