Nemcsak erdélyiekkel, de erdélyi medvékkel is összefutott a miniszterelnöki stáb a Bálványosi Szabadegyetemen.

Tusnádfürdőn a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen tartotta meg szokásos helyzetértékelő és iránymutató beszédét szombaton Orbán Viktor.

Medvével is találkozott Orbán Tusványoson – videó

Fotó: részlet a videóból

A magyar miniszterelnök Facebook-oldalára feltöltött videó szerint azonban nemcsak erdélyeikkel, hanem erdélyi medvékkel is sikerült összefutni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Az eredeti történet a következő.
Orbán, ki ment vadászni medvére. Sompolyog és a medve vállon veregeti.- Mi van geci? lövődözni szeretnél? Na az most nem megy gyere csak és térdelj szopni fox. Mit tehetett szegény Orbán, hát le szopta a medvét. Megy haza mérgesen köpködve, hogy kibaszott vele a medve. De el határozta hogy a hétvégén, ki megy és ki lővi a kurva medvét.Megy lassan Orbán, les mint állat , de a medve megint vállon veregeti..- Na mi van komám, tudod mi a dolgod és a medvét megint le kellett szopni szegény Orbánnak. Ez így ment még három alkalommal. Na majd most. Megint ki megy Orbán de már kurvára ideges hogy le kell szopni minden hétvégén ezt a kurva medvét. De reccsen egy ág, a medve meg ütögeti a vállát Orbánnak és így szol. .- Na most döntsd el végre te kis köcsög. Te most vadászni jössz ki az erdőbe, vagy szopni??
Pálinkafőző Rézüst
@Nessy: gondolod, hogy disznókkal hálnak? Kitelik tőlük... :)
Nessy
Akkor én most mondok egy velünk megtörtént erdélyi maci sztorit.
70-s évek közepe, megnyitják a Transzfogarasi utat.
Trabanttal kocogunk, egyszer csak egy maci áll az úton. Satufék. Maci odasétál, beszimatol a kocsiablakon, csurog a nyála. Másik oldalon kiszállás, maci kap ringlót. Maci megeszi, majd a sógorom földreesett papucsát lóbálja a pofájában. Szerencsére jött másik kocsi, maci papucs ledob, és megy stoppolni. Szerencsére több diát csináltunk, mert szegény csemetémnek senki nem hitte a történteket.
Aztán kiderült, hogy a kis bocsot az útépítők magukhoz szoktatták, és rájött, hogy egyszerübb stoppolni, mint bogyót gyűjteni. Azért meg nem simogattuk!
nezelodo
Nem hagy ki a Habony művek még egy ilyen mesét sem hogy a vezénylő tábornok nagyszerűségét hirdesse. A macival való "véletlen" találkozást a maci bánná, úgy mint az egyszeri focista, aki a meccsen akaratlanul buktatta az ellenfél csapatában játszó haverját. Fölsegíti, elnézést kér, amaz kézfogással elfogadja a gesztust. A meccs után kifele az öltözőből aztán megvárja a sértett a szabálytalanul szerelő focistát és egy székkel leütötte a tettest.
Eriksson
Itt az évtized beszólása:

adrenalink
És akkor lezseren így szólt az Úr: Na helló, maci... :-)
Kapott 13 szavazatot.
----------
Ölelte volna meg a medve!!!
Ez pedig 21-et.

Ez a fajta tetszési index nagyon jól mutatja az itteni emberek egyfajta, sajátos humorérzékét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.