Vámos Erika új kedvesével nyaralr, és ezt meg is mutatta mindenkinek.

Vámos Erika megmutatta új kedvesét

Fotó: Vámos Erika / Facebook

A műsorvezető pár hónapja szakított előző kedvesével, Mátéval, akivel bár már az esküvőt tervezték, a férfi hűtlensége miatt zátonyra futott a kapcsolatuk.

Erika azonban nem szomorkodott sokáig, szerelmével, Tamással (43) már az első közös nyaraláson is túl van.

Amikor megismerkedtünk a közösségi oldalon, és megtudta, melyik házban lakom Nagykovácsiban, mindkettőnk számára hatalmas megdöbbenést okozott, hogy ez az ő házuk volt. Az ő apja építette, ő itt volt pici, itt volt gyerek, itt nőtt fel. Most ott alszunk együtt, ahol ő pici gyerekként is aludt – mesélte megismerkedésük érdekes történetét Erika, aki azt is elárulta, hogy hol töltik kettesben az első nyaralást Tamással.

Bükkfürdőn töltünk kilenc napot, de rengeteg helyre megyünk kirándulni. Mindenhol elsősorban a várakat kell megnézni, mert Tomit az nagyon érdekli. Most próbálunk minél több időt együtt tölteni, mert augusztusban egyedül utazom Izlandra 10 napra. Sajnos Tamás nem tud velem tartani, mert dolgoznia kell – tette hozzá a csinos műsorvezető.

(Blikk.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Ez a hölgy hol műsorvezető,csak hogy tudjam melyik csatornát kell a jövőben néznem.Az ő boldogsága az én boldogságom is,ezért mától megemelem a napi söradagomat.
namihami
Csak tudnám, hogy miért kell nekünk minden egyes egynyári ribancot megismerni?
A bikáik pedig még rövidebb átfutási időhöz kapcsolhatók. Arra a néhány hétre/hónapra még a figyelmünk pillanatnyi lekötése is feleslegesnek tűnő erőfeszítésnek tűnik.
simmering73
Egy másik cikkben meg Burmában szopkodta be a ... Amúgy tényleg, kiaf@szom ez a nőstény?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.