A BMW Group tovább bővíti gyártóhálózatát Európában, melynek jegyében új üzemet létesít Magyarországon, Debrecen mellett. Az új beruházás értéke eléri majd az 1 milliárd eurót. Az újonnan létrejövő üzemben akár évi 150 000 db jármű gyártására lesz kapacitás és több mint 1000 új munkahelyet teremt majd.„A BMW Group új gyáregységének létrehozása tovább segíti majd globális növekedésünket.

Forrás: holvezessek.hu
Feltöltő: holvezessek.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Mibe fog ez nekünk fájni?Adókedvezményben,és munkahelytámogatásban.Mert az orbán kormány nagyvonalúságának köszönhetően mi fizettük ki az utóbbi években 2014-2018 között külföldi befektetők által létrehozott munkahelyeket támogatás formájában.De legyen! Csak nem orbán dicsőségére, hanem az országéra- mert a magyar melós termeli meg azt a jövedelmet,amiből lehet támogatást adni.

És @Shikari ,jó ,lenne,ha előszednéd a 2006-2010 közötti beruházások adatait, a szociális és jóléti ráforditásokat,és mellé tennéd az akkori -és a 2010-2018 közötti EU-s támogatási összegeket IS!.Igy lenne teljes kép.Köszönöm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.