Az Azonnali.hu információ szerint szerda délelőtt tartanak leszámoló állománygyűlést a HírTV-ben, amin maga Nyerges Zsolt is ott lesz. A lap úgy tudja: a portaszolgálatot már lecserélték. Tehát kirúgások lesznek a gördülékeny stílusváltás érdekében. Valószínűleg Kálmán Olga és Csintalan Sándor lesznek az első távozók. Utóbbi kedd este azzal kommentálta az Azonnali értesüléseit Facebook-oldalán, hogy "holnap semmi nem dől el! Már eldőlt. Holnap csak nyilvánvaló lesz... "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

180 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
komplett lesz a néphülyítés.. kellene még a néprádió, ami ha kell, ha nem majd ontja magából a Köszönjük néked orbán nertárs című zengzetes dalt
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Shikari: De hiszen te nem is érted amiről véleményt mondasz!
A törvény akkor jó, ha nincsenek "kiskapuk", másfelől a törvényhozó a törvény mellé a végrehajtást is kiadja! Ha a bíró "rosszul" ítél, meg lehet támadni.

@kripton: Puskák és bombák? és ki az erősebb, amelyik ledobja, vagy amelyik gyártja, vagy amelyik csak üzletel vele? Hol az "erő", a fizikumban, a pénzben, vagy az észben? Igen, ideiglenesen győzhetnek a puskák és a bombák, de előbb vagy utóbb, le kell tenni! Mert az emberiség túlélésének a puskák és bombák letétele az esélye! Az alkalmazása HALÁL! mert mindig lesz, akinek több van, nagyobb, erősebb, pusztítóbb!

De eszembe jutott, hogy tegnap fociztunk az unokáimmal - 4 és 6 éves -, fű, imitált kapuk, játéklabda, és persze én voltam az ellenfél. Azt mondja az egyik: - Gól!!
- Nem gól, hiszen hátulról, a kerítésről pattant be! Ez nem gól! - mondom.
- De én vagyok bíró, és ez gól!
- Nem lehetsz bíró, te rúgtad a labdát.
- De, mert én csatár is vagyok, meg bíró és vagyok, és én mondom meg, hogy mikor gól!

Tönkrevertek -:loL - ÉS szabályosan, ha úgy vesszük :)
JAJMÁR
@human: Szerintem senki sem "pogány", nagyon ritka, hogy egy ember ne gondolkodjon a természetfölötti létén. Még ha csak szimpatizáns szintjén is :)
kripton
@JAJMÁR: Ez agyalás, nem cáfolat.
"...mindig lesz, akinek több van, nagyobb, erősebb, pusztítóbb!" Csak ha a győztes elbénázza a feltátel nélküli megadást követő békeszerzősést.

A vesztes nem, illetve csak szigorúan ellenőrzés alatt használhat
- elektromosságot
- robbanómotort
- tűzfegyvert
- robbanóanyagot
Csizmás Kond
...szerintem Olga még talál munkahelyet de ez a Sanyi...hacsak újra fejbe nem kollintják a kutyát sem érdekli...
Grafix69
Csintalan már minden volt , kommunista, polgári Fideszes, posztkommunista , baloldali , jobb oldali , megvert is volt . Aztán a maffia pénztárosa is azt mondta , Csintalan úrnak kellett leadni a 100 millát az engedélyért , a késedelmi áfa befizetésről ( amit persze soha nem fizettek be , ez volt benne a haszon ).
Csizmás Kond
No komment
2015. február 6-án Simicska Lajos, a Hír TV akkori tulajdonosa a követlezőket is mondta:
mindenszo.hu/.../Amikor-Simicska-mindenkit-kib...
(…) most bemegyek a szerkesztőségbe, és mindenkit kibaszok.

Még egyszer mondom, mindenkit kibaszok. Szar helyzetbe hoztak, én is akkor olvastam a közleményüket, amikor maga. Nekem nem szólt senki.

Kirúgok minden orbánistát, aztán kinevezem a helyükre az én embereimet, akiket nem lehet megfélemlíteni meg lefizetni. Még egyszer mondom, mindenhol az én embereim fognak ülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.