A rendőrségen jelentkezett egy nő, akinek a vallomása döntő áttörést hozhat a soroksári gyilkosság megoldásában

A Bors információi szerint áttörés lehet a soroksári kocogó nő meggyilkolásának ügyében, ugyanis egy nő vallomást tett:

szerinte volt párja végzett Kardosné Gyurik Krisztinával.

Az ismeretlen nő a rendőrség után Krisztina özvegyét, Kardos Lajost is megkereste, aki erről a Borsnak számolt be:

„N. akkoriban közvetlenül a gyilkosság helyszíne mellett dolgozott házszigetelő munkásként. Volt élettársa nagyon agresszív embernek írta le nekem, a szakításuk után öléssel is fenyegetőzött. A nő azt mondta, a VV Fanni-ügyet a kezdetektől fogva követi,

s a soroksári gyilkosság részleteit taglaló cikkekbe emiatt olvasott bele. Egyik pillanatról a másikra az ügy megszállottjává vált. Akkor jött a megdöbbentő felismerése, amikor minden apró részlettel tisztában lett, miután az összes megjelent cikket elolvasta”

– mondta a Borsnak Kardos Lajos.

„A gyilkosságot követő időben N. hazament a lakóhelyére. A keze csúnyán be volt dagadva, az arcán pedig karmolások voltak. Kérdésre azt válaszolta, összeverekedett a barátjával.

Annak idején a nőnek ez nem tűnt fel, de most, utólag belegondolva – tudván, hogy Krisztina erős volt és védekezett – úgy véli, N. akkor sérült” – magyarázta Lajos.

Barátnője adta fel a Soroksáron kocogó nő gyilkosát

A nő az özvegynek továbbá arról is szót ejtett, hogy volt párjának pontosan olyan szürke Renault Megane autója volt, mint amilyet a rendőrök kerestek. Ráadásul a nyomravezető végignézte a sajtóban megjelent fotókat arról az emlékfutásról, amelyet a tragédia első évfordulóján rendeztek a gyilkosság helyszínén, és így felismerte párját, N.-t az egyik képen.

„Ez azért érdekes, mert akkor N. már 250 kilométerre lakott, tehát több mint két órát kellett utaznia az emlékfutásra. A nő szerint lelkiismeret-furdalása lehetett. Az emlékfutás után nagyjából három hónappal volt élettársa elmondása szerint N. öngyilkos lett.

A halála napján állítólag elmondott volna valamit neki, de erre végül nem került sor” – mondta a Borsnak Lajos.

Ha a nő segítségével sikerül megtalálni a gyilkost, akkor megkapja az özvegy által felajánlott 200 ezer forintot, a rendőrség által felajánlott ötmilliót és az önkormányzat egymillióját is.

Cikk- és címlapkép: (illusztráció)

(Bors)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Semmi probléma. Exhumálás, egy kis DNS minta és máris kiderül, hogy a fószer volt-e a gyilkos, mivel az elkövetőtől van DNS.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Csak kell krealni egy tettest, meg ha az mar halott akkor is.
dr. prédikátor
Vajon miért csak most lett neki gyanus??? Miért nem öt évvel ezelőtt???
vitamin51
Mivel elhunyt az állítólagos elkövető, nehéz lesz bizonyítani, hogy valóban ő tette! Vagyis, továbbra is felderítetlen marad az ügy!
Fradigege
Ha össze volt az arca karmolva, akkor a nő körme alatt ott hemzsegnek a dns-minták. Remélem a helyszínelők figyelmét nem kerülte el ez a kis "apróság".
Yoda69
@vitamin51: De legalabb a rendorseg kipipalhatja az ugyet, es nem maradt megoldatlan.
papa.49
Ebben az egész ügyben szörnyen büdös valami, kurvára próbálnak ködösíteni, titkolni valamit !!!
simmering73
Semmi probléma. Exhumálás, egy kis DNS minta és máris kiderül, hogy a fószer volt-e a gyilkos, mivel az elkövetőtől van DNS.
wagabund
mintha a Móri eset derengene...ha nem áll félre a közeli erdőben pisálni a bekapcsolva hagyott fémkeresőjével egy kincsvadász, akkor sosem derül fény az igazságra...

itt is lesz néhány égő kérdés...
JAJMÁR
De mi a köze van a VV.Fanni ügyéhez?
vukkocska
@simmering73: főleg, ha nem lett szétszórva. Mindegy, mert közvetlen hozzátartozó DNS-e segíthet ebben. Egyébkén közel 5 év kellett a gondolatai összerendezéséhez ennek a nőnek? Mindig bedobnak valami gumicsontot. Szerintem csak a végeredményt kellene közölni. Igen, vagy nem.
egyvandor
@simmering73: "elkövetőtől van DNS."
Nem a récsöl telefonjáról van szó!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.