A Szabadfogásnak is repülnie kellett a visszafideszesített csatornáról. Beszámoltunk róla: ma volt a hatalomátvétel napja a HírTV-ben. Három év szellemi függetlenség után a Fidesz visszavette az irányítást a korábbi Simicska-televízió fölött. Ennek keretében azonnali hatállyal kirúgták Kálmán Olgát és Csintalan Sándort – az ő műsoraik már ma sem kerülnek adásba. Szintén megszüntették a Szabadfogás című műsort, amelynek pont ma 11 órától lett volna a felvétele. A műsorvezető, Dévényi István az alábbi drámai videóban búcsúzott el a nézőktől, amelyben dokumentálta a mai fekete napot:

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Szép búcsú videó a Szabadfogástól a végén a Tankcsapdával
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Szép búcsú videó a Szabadfogástól a végén a Tankcsapdával
anima
24.hu/belfold/2018/08/01/a-sajtoszabadsagert-tuntetett-a-momentum/

Az egész országban 100 ember vette magának a fáradságot, hogy az utolsó független tévé bedarálása (az ATV már irreleváns) miatt utcára vonuljanak.
Aha

Mostantól már egy országos TV sem maradt az országban, amelyik ne Orbán seggéből lógna ki.
Magyarországnak annyi - köszönhetően a kísérleti patkányként vigyorgó, tapsikoló sok buta bunkó gyökér nagggyon hülye nagggyon magyarnak !!!
Legalábbis addig, amíg Orbán így vagy úgy meg nem döglik...

És hol a f@szban van az ellenzék?

Vissza a Szabad Európa Rádiót !!!
karma1
Az en fiatalkoromban a Fekete Doboz (aminek rendszeresen nyilatkozott a csuti potrohos is, tobbek kozott annak tette meg a legszomorubb onvallomasat az ot agyonrugdoso apjarol), na meg a szamizdat es underground irodalom is viragzott, valamint a polbeat is ekkor kezdett egy rovid idore elojonni, mint egy picike vadhajtasa a muzsikanak, Vamos Miklos es foleg Dinnyes Laszlo tolmacsolasaban...
Igazabol orban most egy oriasi hibat vetett: azzal, hogy megszuntette az egyetlen, me'g ellenorizheto ellenzeki mediat, el is vesztette az ellenorzeset efelett a mediaszegmens felett. Mostantol underground-ba szoritotta az ellenzeki velemenyeket, amit a mast akaro'k meg fognak talalni, ha realis hireket akarnak hallani...

Ahogy @anima is irja: 1/ hol az ellenzek, es 2/ Magyarorszagra mikor allitjak vissza a Szabad Europa radio musorszoro savjait, mint ahogy az egyik orszagban - mar nem emlekszem, melyik posztkommunista allamban - visszaallitottak mar.
Nem igaz, hogy nem talalnanak a frissen emigralt magyarok kozott olyanokat, akik ne dolgoznanak szivesen ott.
division
@karma1: Innentől mindenki a propeller mélyen szántó gondolataival lesz kénytelen beérni, van itt annyi mindent tudó, kulturált egyén hogy nem kell ide semmiféle média:-)
Pálinkás Pál
Nos...pár gondolat...egy internetes tv..ami a világon bárhol "fogható" ,fillérekbe kerül egy valódi tv csatornához képest!! Kérdem én...ez a sok sírdogálás helyett még nem jutott eszébe egyetlen "ellenzéki" médiagurunak???Tudom azért nem egészen u8gyanaz,de a sok sirámnál hatékonyabb megoldás!! Union kívüli szerveren...hogy a csúti korcsnak,meg a hordájának ne legyen ráhatása!!! Valahogy a Kuruc is köszöni jól van,pedig mindkét oldal meg akarja állandóan szüntetni!! Az ötletért nem számolok fel semmit!!!
karma1
Dinnyes Lajos. Nem tom miert irtam a Laszlot...(Ja, talan Des Laszlo miatt... Mindegy, jo reg vo't, mar kavarhatom...:o))))
karma1
@division: Kedves, nyugodtan lehetsz ironikus, de majd nagyon sajnalhatod azt az idot, amikor mar CSAK a Propin "melyenszanto gondolatok"-at irogato , ME'G EMLEKEZO kommentelok lesznek.
Majd ha mi mar kihalunk, akkor jon el a nalam 10 evvel fiatalabb orbanek ideje, - akkor mar senki sem fogja emlekeztetni oket peldaul a Fekete Dobozban fellelheto ifjukori vallomasaira, mert mar az en 39 eves lanyomnak sem mond semmit sem a Fekete Doboz, meg a szamizdat kifejezes sem, a Szabad Europarol meg sohasem hallott.
Ironiad ne'mi szarkazmussal parosul, de orulok, ha kisse felrazhattam emlekeid tarat, mert bizony abban kellett, hogy ezek a dolgok is benne legyenek...:o)))
lampa laz
"Környezeti" katasztrófa érte el hazánkat, mert mostantól fuldokolhatunk a narancsszmogban.
karma1
@Pálinkás Pál: Jo lenne, igazad van, de ez megsem megoldas, legfeljebb csak a pestieknek es a nagyobb varosokban lakoknak, akiknek legalabb egy androidjuk van, vagy iPhone-juk... Ezen valoban elernenek egy szeles reteget - fiatalokat, kozepkoruakat, ertelmisegieket, akiknek telik computerre, okostelora, de azokat, akik videken laknak vagy/es nincs computere, okosteloja, azok megint lemaradnak mindenrol.
Ma nincs olyan hely a vilaghalon, ahol ellenorizetlenul tudna mukodni egy ilyen adas. Feltehetsz a youtubera sztorikat, - en magam is ott lattam ket ertekes Alfoldi Robert riportot - de ha valaki(k)-nek nem tetszik a videok tartalma, akkor azt egyszeruen torli a rendszerbol, anelkul, hogy eljutott volna minden magyarhoz. A Facebookot most meg mar annyira felugyelik tartalom szempontjabol ( es buntetik a specifikus tartalmakat), hogy ott - szerintem - mar szo sem lehet arrol, hogy egy harcos ellenzeki platform letrejohessen.
Annakidejen, amikor a Szabad Europat megalapitottak, az is a hideghaboru egy resze volt, amivel Amerikanak celjai voltak a szocialista-kommunista orszagokban. De az az ido mar nem hozhato vissza egy az egyben.
karma1
@division: Valoban, jol irtad, mert Te is itt vagy, hihi...:o)))
Pálinkás Pál
@karma1: Ezért mondtam ..független tv adás...nem jutubon meg fészen...mint említettem a kuruc is egész jól elvan e két szaros közösségi hányás nélkül...
karma1
@Pálinkás Pál: Akkor meg jo otletet adtal...:o))) Arra nem kell nekik kerni nemzetkozi sugarzasi savot?
Pálinkás Pál
@karma1: Nem...csak nem árt tvalami ukrán ..vagy banánköztársasági szerverről üzemeltetni,hogy ne férjenek hozzá orbánék..
karma1
@Pálinkás Pál: Koszi, igy mar ertheto...Valoban nagyon jo otlet lenne, most mar csak az a kerdes, hogy valoban, az ellenzek miert nem kap ezen az alkalmon?
Jozefina
Egy "Europa Rádió" és TV az EU által üzemeltethető lehetne, akár internetes adásként is, ahol valamennyi tagállam nyelvén (meghatározott időpontban) hitelesen tájékozatnák az embereket!!!
Eriksson
Mintha Nyerges nem úgy ment volna foglalni, mint anno Simicska.
- majd jól kibaszok innen mindenkit!
Azért Dévényit sajnálom.
karma1
@Eriksson: nem mondta - csinalta, es meg a felelosseget sem vallalja, mert o "csak" tulajdonoskent akar az egeszben resztvenni. Az is lehet, hogy nem is o akarta ezt az egeszet, hanem simics rahagyta, es inkabb orban rendelkezett igy.
Egy legy sem finghatja el magat ma Magyarorszagon orban engedelye nelkul... Igy viszont mar akkora a felelosseg orbanon, ami elobb-utobb pszichesen (is) elviselhetetlenne valik szamara. Nagy valoszinuseggel ebbe fog belerokkanni... Mar ideje lenne...
sokanvagyunk
Anno nálunk is volt tulajdonosváltás - naponta húszasával rúgtak ki embereket, de akkor még nem volt kamerás mobil, a hivatásos kamerások meg sehol...
Eriksson
@karma1: Szerintem meg a "simics" volt az, aki tisztességtelenül járt el. Mihelyt megszerezte a HírTv-t, kirúgott mindenkit, akik nem akartak az ő forgatókönyve szerint dolgozni. Aztán amikor nem jött be az elképzelése (ápr.8-i hatalomátvétel), otthagyott csapot-papot, mint eb a szaharát, nem törődve azzal, hogy mi lesz az ott dolgozók sorsa.
Az azelőtti kormánymédia visszatért a gyökereihez.
Pálinkás Pál
@Eriksson: ok ...legyen kormánymédia...de a közszolgálati tévének nem szabadna annak lenni!!!annyi seggnyaló tévésnek csúfolt férget ritkaság együtt látni,mint akik ott dolgoznak!
Eriksson
@Pálinkás Pál: Amilyen a tulaj, olyanok az elvárásai, s az ott dolgozók saját jól felfogott érdekükben az övét nyalogatják.
Ez már csak ilyen.
karma1
@Eriksson: Azert ne haragudj mar, de nehogy mar MINDEN tv allomasnak kotelezoen allaminak kell lennie? Jobban mondva: meszaros es vajna-medianak? ??? Vagy szerinted igen? M1, TV2, Echo tv, most mar a HirTv is, az osszes sportcsatorna. minden az oveke - szerinted ennek igy kell lennie?
Csak az RTL tartja magat ugy-ahogy , de annakidejen gerkhinst is megvasaroltak es inkabb elmenekult nyugatra, mert nem erezte magat szemelyesen biztonsagban...
Ezt egy egeszseges demokraciaban egy kormany sem tudna eljatszani - ezek eszak koreai modszerek, szemet emberekkel, sarlatanokkal, botcsinalta "te've'sekkel" teleultetve.
Nem mondom azt, hogy ne legyen egy kormanyparti ado, vagy akar ketto is, de mar ennel sokkal tobb van nekik, valamint a Klubradio kivetelevel szinte az osszes radioallomas is. Ha egy normalis allami felepitest lathatnank magunk elott, abba beletartozna a szines ellenzeki es nemzetisegi tv allomasok sora is.
Szerinted mennyit er az a dicseret, az a seggnyalas, amit orban olyanoktol kap, akiket o tom ki nap mint nap rengeteg penzzel, vagy o hozza oket olyan helyzetbe, hogy a munkajuk a fidesz tundoklesevel fugg ossze? Ez ugyanolyan, mint amikor a kiraly tartotta az udvaraban a rengeteg lehutot, akiket busasan fizetett, es akik ezert dicshimnuszokat zengedeztek a fo"nirol...
De mar akkor is volt 500 walesi bard, aki meg penzert sem tette ezt,...
Pálinkás Pál
@Eriksson: Csakhogy a közszolgálati médiának nem a csuti disznó a tulaja...mégcsak nem is a fidesz!!!Remélem ha lesz változás,az a sok köcsög csak utcát söpörhet utána!!!
Eriksson
@karma1: Már ne haragudj, de a szabályokat nem én hoztam. Manapság úgy mennek a dolgok, hogy akinek pénze van, annak lehet Tv-csatornája, és a saját ízlése szerint működtetheti. Akinek nincs pénze rá, mehet Amerikába.
A velszi bárdok esete szerintem pont ideillő, mert Edwárd angol király volt, aki megszállta Wales-t. A mi országunk szintén idegen megszállás alatt van, volt és lesz is.
karma1
@Eriksson: Bocs, de az elozo hsz-edben eppen azt tartottad jogosnak, hogy a hirtv visszakerult a megfelelo kezbe, vagyis az allam kezelesebe. (En meg eppen azt mondom, hogy NEM jo, hogy visszakerult, mert az RTL-en kivul mar nincs az ellenzeki es a realis hirek terjesztesere). Annakidejen a TV2 csatornaja is jogtalanul kerult vajna kezebe, mert simics elobb benyujtotta es kifizette erte a penzt, kizarolag orbanek huzhattak le azt, hogy egy jogos szerzodest onhatalmulag megvaltoztattak, csak azert, hogy simics meg veletlenul se jusson mediahoz.
A walesi bardokat kizarolag arra hoztam peldanak, hogyha az embernek van egy meggyozodese a hozzavalo gerinccel, akkor alljon ki az elvei mellett, es meg penzert se eltessen olyan embert, olyan rendszert, amirol nyilvanvalo, hogy ne'pellenes...

Kulonben pedig mit nem mondasz? Milyen idegen megszallas alatt van eppen a hazank? Kivancsiva tettel...:o))
Eriksson
@karma1: Nem tépelődtem rajta, hogy jogos-e a visszavétel, csak azt mondtam, visszatért gyökereihez. De ugye az nem az én hibám, hogy "simics" bedobta a törölközőt?
Talán rá kellene venni az Ungár gyereket, hogy vegyen már egy csatornát magának és a köznek.

A megszállásról: Ó hát mindig volt valamilyen a történelem kezdetétől napjainkig.
karma1
Nem, nem a te hibad, hogy simics bedobta a torolkozot. Egyaltalan nem. Ezzel majd kesobb neki kell a sajat lelkiismeretevel elszamolnia - mert azert amit o osszelopott, osszehazudott az emberek adoforintjaibol - hat az nem lesz egy szep elszamolas...
Az ungar gyerek meg barmire fogja kolteni a milliardjait - ha az anyukaja ebbe beleegyezik -, akkor sem a koznek fog venni tv allomast vagy radiot, hanem legeloszor sajatmaganak, es masodsorban a fide$$-nek...
Tudtommal ebben a pillanatban Magyarorszag (meg) nem all semmilyen megszallas alatt, - meg a rengeteg letelepedesi kotvenyt vasarolt potencialis terrorista is tovabb allt Nyugatra... A menekultek egyebkent sem megszallok - nem fegyverrel jottek, es nem is befolyasoljak Magyarorszag belso eletet.
Az meg egy teljesen mas dolog, hogy az orszag vezetoi MINDIG a rossz oldalra allnak, es mindig a nep sziv.
menekült
@Eriksson: ma 09:26 Ma már egyszer, ha jól emléxem Róna Gyuri megírta: a HírTv-től nem rúgtak kis senkit amikor Simicska fordított a tévén, hanem az orbánseggnyalók maguktól álltak fel és fintorogva önként távoztak. Tehát a mostani helyzet homlok egyenest más, itt páros lábbal egyik pillanatról a másikra rúgták ki a rendszerkritikus dolgozókat - másokat pedig megzsaroltak. Megjegyzem én nem maradtam volna a tévénél emiatt. Ha mások felvállalják az orbánféle igazodási etikát, maradjanak. Ha meg nem, és ők is elmennek, akkor csak becsődöl a HírTv, ami nem lesz kár.
Eriksson
@menekült: Már megint egy szájíz szerinti értesülés. A végén magatok is elhiszitek, hogy Simicska egy szent, aki biztosított az ellenzéknek médiafelületet.
Az nem zavar egyikőtöket se, hogy Simicska elkötelezett Fideszes volt az első perctől a G. napig?
Kár őt körmötök szakadtáig védeni. Egy lelkiismeretlen oligarcha semmi más, aki mindig a saját érdekei (bosszúja) érvényesítéséért képes volt emberek százainak életével, megélhetésével játszadozni.
Helye van ott a sok csalódásnak, ahol mindig a rossz oldalra állnak.
iluminati
@karma1: jönnek a kis narancssárga emberkék...
Eriksson
@karma1: Nézd, mit találtam: nmhh.hu/cikk/187445/Kozszolgalati_televiziok

A Magyar Nemzet sorsa is "barátunk" lelkén szárad, most nem tudni milyen irányt vesz majd a lap.
magyarbakancs
Innentől ügy mond áll demokrácia van Magyarországon.
magyarbakancs
egyet nem értek azt mondta a Fidesz,hogy a baloldal menyit lopott ha igaz akkor miért nem vette meg egy baloldali befektető csoport.?Akkor ezek szerint mégse lopott annyit a bal oldal vagy mégis?
Hol a lé?
Baloldal mi a @aszt csináltok?
wagabund
még szerencse, hogy Csintalan egy kedves, egyáltalán nem gyűlölködő ember...olyan szerethető(?)
menekült
@Eriksson: Nem védtem Simicskát. Csak annyit mondtam, hogy a G nap után ő nem rúgott ki senkit, nem úgy, mint most Nyerges és Liszkay. Simicska is ugyanolyan aljas gazember, mint a haverja, az 0rbán. Kihasználta a tehetségét, hogy ellenzékben is hatalmas vagyon zabráljon össze a Fidesznek. A mostani ellenzékieknek nincs egy ilyen Simicskájuk. Nem azért, mert a mostani ellenzék olyan becsületes, és nem azért, mert nincs köztük egy ilyen gátlástalan lángész. De valahol azért ez is benne van.
Pálinkás Pál
@Eriksson: És ezt most miért linkelted ide??? Ilyennek kéne lennie,mint Ausztriában..stb...de nálunk mangalisztánban közel sem ez a helyzet!!!
human
@magyarbakancs: Innentől? Polt Péter óta megszűnt a jogállam. A tyúklopásokat még korrektül kinyomozzák ki is fogják ezután is, de az felett már azt nézik, hogy mennyire jó fidesz katona az elkövető.
karma1
@menekült: ne haragudj, talan egy picit fel kene frissitened a memoriadat: mi az, hogy simics nem dobta ki a hirtevebol az embereket? probald meg felidezni az elso riportjat, amiben elmondta, hogy visszamegy a szerkesztosegbe, mindenkit kirug, es holnap elmegy szankozni. Megprobaltam rakeresni az akkori cikkekre, de simics mindegyiket toroltette - nem elerhetoek ezek a riportok.
division
@karma1: Így van, én is itt vagyok, és mindig nekem van igazam:-))
menekült
@Eriksson: Amit belinkeltél, az nem a Hírtv-ről, hanem a Magyar Nemzetről szól. De mindegy, a lényeg, hogy végül senkit nem rúgott ki, mind mentek a bánatba önként.

"Persze, tájékozódtam, most bemegyek a szerkesztőségbe, és mindenkit kibaszok.

De már nem kell, hiszen felmondtak.

Tudom, de nem érdekel. "
Eriksson
@menekült: Igen a Magyar Nemzetről. Éppen azért, hogy látható legyen, Simicska nemcsak a HírTv-t hagyta a pusztulatban, hanem előtte már a nagy múltú lapot is, skrupulusok nélkül.
Szóval nem kell siratni a pasast, megérett a bitóra.
menekült
@Eriksson: A pasast nem siratom, ő is megérett a bitóra, bár annyit nem rombolt az országon, mint a kollegista haverja. Viszont Simicska nem pusztulatban hagyta a médiáját, hanem felvirágoztatta. Felüdülés volt ez a pár év, amikor nem 0rbán seggnyalásáról és az aljas NER dicsőítéséről szólt minden, hanem a valóságról. A Magyar Nemzetet pedig fideszes haverok csinálták ki, nem kevésbé ocsmány módon, mint a Népszabadságot. Az ország nagyobbik része nem a Fideszre szavazott tavasszal, mert nem ért velük és a módszereikkel egyet. De az ő hangjukat ez a rendszer meg se akarja hallani, az ő akaratukat, vágyaikat senki nem teljesíti. Ez a kormány 2 és fél millió magyar kormánya, a többiek le vannak szarva, be vannak lökve az árokba. Nézd csak meg, hogy beszélnek itt azokról, akik bírálják a kormányt. Legszívesebben leöldösnék őket.
Eriksson
@menekült: Jól van, hagyjuk. Semmi értelme a további szájtépésnek.
karma1
@division: 15.12-re: Nannananana...:o)))) Ebben azert ketelkedem...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.