Ez felháborító! Közel 200 millió eurót (mintegy 64 milliárd forintot) biztosít az Európai Unió a kohéziós forrásokból a Berettyóújfalu és Debrecen közötti autópálya-szakasz építésére – jelentették be pénteken Brüsszelben. Az Európai Bizottság tájékoztatása szerint a tervezett fejlesztés nyomán egyebek mellett Debrecenből is elérhetővé válik a Budapesttől a román határig húzódó M4-es autópálya,

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Gauntlet: ehhez az olvasathoz egy mai írásom:
Azért lehet benne ráció

persze köszönet az semmi, sőt igazából – tekintettel, hogy csak a támogatások miatt nem döglünk éhen – életveszélyes a dolog

A derék Magyar Hírlap „ György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára” készített interjút.
A címként is kiválasztott mondat „A jólét feltételeinek megteremtéséhez olyan vezetők kellenek, akik otthonuknak érzik hazánkat” sem piskóta, de a bevezető gondolat igencsak fenyegetőre sikeredett.
Azzal indított, hogy „Magyarországnak 2030-ra Európa öt legélhetőbb országa közé kell kerülnie, ahol a legjobb lakni, élni és dolgozni. Ez egy nagyon fontos különbség a korábbi időszakokhoz képest, ugyanis ha eddig gazdaságstratégiáról volt szó, mindig számokról beszéltünk”.
Nos ebben felettébb veszélyes dolgot fogalmazott meg. Lévén, mint az a létező kultúrájában is tetten-érhettük; az ilyen hasonlítás két módon jöhet létre: a teljesen kizárt mi fejlődünk ekkorát, illetve az, hogy a nyugatit sikerül szétrohasztanunk! Nos az orbáni igyekezet az európai szintérre ez utóbbi veszélyét hordozza magában! =))
silber13
@Shikari: Fel tudod ésszel fogni, mi is a cikk lényege? Nagyon sötét vagy.
silber13
@Shikari: Ne makogj itt mindenféle marhaságot Egyszerűen buta vagy, egy buta szőröstalpú!:-)))
silber13
@Shikari: Ne tess mán monani!:-)))) Ami a tanulatlanságot illeti, az te vagy.Met te olyan buta vagy, hogynem tudsz különbséget tenni a perverz ésa traverz között, és kevered a bigottot a fagottal!:-))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.