Trump beszédeit író történész is felszállt a Soros-vonatra.

Marek Jan Chodakiewicz történelemprofesszor szerint Soros György politikai akcióit a destabilizálás jellemzi, minden eszközt bevet célja, a nyílt társadalom megvalósításáért. A Magyar Idők hétfői számában megjelent interjúban a történész – aki egyebek mellett Donald Trump varsói beszédének megírásában is jelentős szerepet vállalt – úgy fogalmazott: az üzletember a tűzzel játszik.

Magyar Idők-interjú: Soros György a tűzzel játszik

Fotó: Facebook/Magyar Kormány

A lengyel származású, az Egyesült Államokban élő professzor nevéhez fűződik a Három tenger kezdeményezés, amelynek tavalyi varsói csúcstalálkozóján az amerikai elnök is részt vett. Az interjúban elmondta: különleges figyelem kísérte Trump varsói beszédét, mert ez volt az első jelentős politikai fellépése Kelet-Közép-Európában. Szorgalmazta, hogy a NATO-tagállamok tegyenek eleget a vállalt pénzügyi kötelezettségeiknek, és szólt arról, hogy a társadalmi élet középpontjában a családnak, nem pedig a kormánynak és a bürokráciának kell állnia, ami – csakúgy, mint a védelem kérdése – a magyar állásponttal megegyező gondolat – mondta a történész.

Arra a kérdésre, hogy a Három tenger kezdeményezés révén új szövetség van-e kialakulóban a Nyugat és Kelet határán, Marek Jan Chodakiewicz elmondta: ez egyelőre csak egy koncepció, ami viszont a V4-ek politikai súlyának növekedésével és Magyarország szerepvállalásával egy olyan szövetséggé válhat, amely élvezi az USA támogatását, Donald Trump ugyanis támogatja az ötletet.

(MTI)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Amikor a fajtátokat kitanította 1988-89 ben , na akkor játszott a tűzzel , de akkor még nem tudta , hogy fasiszta tolvajok lesztek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grafix69
Amikor a fajtátokat kitanította 1988-89 ben , na akkor játszott a tűzzel , de akkor még nem tudta , hogy fasiszta tolvajok lesztek.
tudode
Nem nagy ügy!
.
Már Kádár is "beleszállt" az ÉLŐ ISTENÉ VEDLETT miatt a Sorosba "ezekről"!
.
www.youtube.com/watch?v=T4toBcY-kJw
.
Antall József +miniszterelnök is visza, verza felfigyelt arra, amely ma már nyilvánvalóvá vált
.
www.youtube.com/watch?v=xOP7yGM_3NU
.
És milyen igazsága volt Antalnak:
.
propeller.hu/itthon/3340537-orban-viktor-kover-laszlo-volt-kommunista-ugynokok
.
Ott tartunk, ahol a PART SZAKAD "ezekkel" a sorosistákkal!!!
cikicakk55
Bár csak annyi kárt és annyi jót tett volna Orbán is mint Soros. Orbán a 9 év alatt több kárt okozott a Magyar embereknek,mint Soros 35 év alatt.Nem kéne elfelejteni,hogy Soros a politikája mellett a szegényeket is támogatta. Mi lenne ma Orsósékból? Vályogvetők,vagy közmunkások? Sorosnak köszönhetik,hogy ki lettek emelve a tanyavilágból.
Zeta
@cikicakk55: mi lenne? Gondolj bele- jó lét!
cikicakk55
@Zeta: Talán jó lét,de abban sem vagyok biztos.A többi sem különb,talán annyival esetleg,hogy nem ennyire telhetetlen és pofátlan,mint ez a gárda. Minden esetre azért mindent Soros nyakába varrni az túlzás. Elhiszem,hogy nem minden jó amit kitalál,de mindenki követhet el hibákat. Na meg itt nálunk rendesen kiforgatják minden szavát. Egészen mást mond az eredeti beszédjében és az írásaiban,mint amit a Magyar média ad a nézőinek,hallgatóinak vagy olvasóinak.
kokopelli
...minden befektető,tözsdei spekuláns játszik a tűzzel!
...a "tűzzel" de nem a lángokkal! Beledöglenek a "fityiszesek",hogy
az öreg szóra sem méltatja a narancsos bagázst,sőt leß@rja őket! ;-)))))
(...a speizba jár röhögni az öreg, ha hallja a szófoschókat ...?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.