Lebontják.

Lebontják a Fővárosi Vízművek toronyházát

A Fővárosi Vízművek bontás előtt álló irodaháza Budapesten, a Váci út és a Dózsa György út sarkán 2018. augusztus 6-án. A Skanska svéd ingatlanfejlesztő cég tulajdonában lévő toronyház 1979 és '81 között épült.

MTI Fotó: Bruzák Noémi

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@CsipkeRózsa: Bizony elgondolkodtató, hogy 1979-ben épült vasbetonvázas épületet, hogy a Jóistenben nem lehet gazdaságosan felújítani, amikor egy vályogból épült parasztház 100 vagy még több évet is megél. Vagy a fideszes oligarcha megint nagyot akar szakítani!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@Eladott Ország: Ha már lassan minden szakmára vendégmunkást kell keresni, mert nálunk elfogy a jónép, akkor egy igazi ütős tüntetésre is lehetne ilyen gyakorlatias "szakikat" hívni. Velük biztos többre mennénk mint a nálunk ellenzéki szerepbe bújt fidesz bérencekkel. Lehet, h előbb, utóbb össze fog érni a két ország tüntetéshulláma...
verőce21
@Eladott Ország: (07:04) A lopás témáról le kellene már csavarodni, gondold meg, hogy a DK, MSZP, Jobbik stb. vérebei nem mentek volna már neki a kormánynak a bíróságon, ha van valamilyen bizonyítékuk.
Csak hangulatot keltetek és a hozzád hasonlók meg valamilyen személyes sértettségből beállnak csaholni.
Eladott Ország
@verőce21: Ez a vonat már elment, gyerekek. Ilyen mértékű európai szolidaritás nem lesz a következő 30-40 évben, vagy leginkább soha többet. Magyarország pedig hozta azt a teljesítményt, amit előre lehetett volna borítékolni. Emlékszem 2003-ban hány vállalkozó dörzsölte éhesen a kezét, hogy itt micsoda pénzeső lesz, és hogyan lehet majd gépekre meg egyebekre 40-60 milliókat berántani, aminek csak a felét kell elkölteni a valójában túlárazott gépekre, a többit az 5-10%-ok után zsebre lehet tenni. Megfuttattak fejenként fél-egy tucat ilyen pályázatot, nyertek is. A kkv-jük fejlődött, ők pedig uniós lopott pénzből gyarapodtak. Nos, ha a legalacsonyabb pályázati szinten 90%-ban ez volt a konszenzus, akkor skacok, mégis mi a lószőrös bánatos lófaszt vártok a felsőbb szintektől és a politikától? Az ország kollektíven megbukott ezen a vizsgán (tisztelet a nagyon kis számú kivételnek), és arra tökéletes volt a nettó befizető nagyhatalmaknak, hogy kikristályosodjon, hogy ez az ország, ami valaha kapálózott, hogy kikerüljön a félbalkán státuszából, továbbra is: Balkán. Ennyi, lehet oszolni, nincs itt semmiféle látnivaló.
verőce21
@Eladott Ország: Személyes sértődöttséged lehet, amit ideböfögsz erre a blogra. Az a korrupció, amiből kimaradsz! Tényleg lehet oszolni, nincs itt semmiféle látnivaló.
Eladott Ország
@verőce21: Mert lopni csak a fidesznek törvényes! Ezek sem értem lopnak, hanem tőlem.
"Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis!
Mért ne legyek tisztességes! Kiterítenek úgyis."
(József Attila: Két hexameter)
Magyarország egy szűk csoport gátlástalan meggazdagodási vágyának kiszolgáltatva, készül rálépni a sötét középkorba vezető útra. Sokadszorra derül ki, hogy a legnagyobb probléma mégiscsak azokkal van, akik ennek a nyomorult politikai elitnek négyévente esélyt adnak. Pedig már csak a vakhit óvhat meg itt bárkit a felismeréstől – bármennyire elcsépeltnek is tűnik -, hogy ezek bizony ugyanazok. Valahogy így lesz ez itt – az utolsó szögig feltárt visszaélések helyett – az utolsó szögig széthordott (elb@szott)ország.
verőce21
@Eladott Ország: Te már a legelején levizsgáztál, azzal a százéves vályogház hasonlatoddal! Ha valaki ennyire nem képes megérteni a szerkezet és funkció közötti összefüggéseket az építményeknél, az jobb, ha távolmarad az építésügytől.

Ez a lopás- és gátlástalan meggazdagodási fóbiád pedig kezd elhatalmasodni rajtad. De ha tudsz valamiről konkrétan, akkor jelentsd fel őket, mert így csak bűnrészessé válsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.