A bíróság elrendelte a letartóztatását a 20 éves jobbágyi férfinak.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. augusztus 3-án 20 óra 42 perckor tettek bejelentést, miszerint Jobbágyi belterületén egy férfit megvertek, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

Még nem tudják, mivel szúrták fejbe a haragosát

A forrónyomos intézkedések és a beszerzett adatok eredményeképp a rendőrök augusztus 4-én a délelőtti órákban elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves helyi lakost. A férfi a megalapozott gyanú szerint a bejelentést megelőzően Jobbágyi belterületén egy alkalommal mellkason rúgta, majd – ezideáig ismeretlen eszközzel – a fején megszúrta haragosát. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők a kórházba szállították.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra előállított férfit a nyomozók életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság elrendelt.

A sértett a gondos orvosi ellátás ellenére 2018. augusztus 5-én elhunyt. Az eljárást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya szakértők bevonásával folytatja.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.