Megváltozott a Fidesz-KDNP álláspontja arról, miként kell eljárni a „pofátlanul magas” végkielégítésekkel kapcsolatban. Az adótörvények módosításában elrejtve elfogadtak egy javaslatot, amely megsemmisítette a 2010-ben bevezetett, végkielégítésekre vonatkozó különadót

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Megszokhattuk, hogy Orbán mindig személyfüggő törvényeket hoz. Szeretem, nem szeretem.

Persze meg tudja magyarázni, hogy miért volt 98 %, és miért semmi. Mindent bevesznek a hazug szövegének.
tudode
Ja kérem!
.
Annak ára van aki képeSS a felcsúti módi "tisztesség"-nek eleget tenni, bizonyos ideig TITOKTARTÁSI KÖTELEZETTSÉGGEL, mert napvilágra került egy kihelyezett frakcióülésen, ahol még a PÁRTKATONÁK arca is megmerevedett attól, amivel a csuti SAKKBAN tartja a NER pártkatonáit:
.
"""" Aki tisztességesen viselkedik, és megsebesül a csatatéren, ha valami nagy pofonba beleszalad, valami disznóságot csinál, problémái lesznek, megsebesül a csatatéren, de tisztességesen viselkedik, akkor kihozzuk a csatatérről, majd elkenjük a dolgot, DE AKI NEM ARRA MI IS LŐNI FOGUNK! """
.
Ezt a GYOMORFORGATÓ fegyelmet MEG KELL FIZETNÜNK, mert a "csutinak" semmi sem drága!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.