A Terrorháza Múzeum főigazgatója szerint Magyarországon a szabadságjogok mindenki számára biztosítva vannak. A Terror Háza Múzeum igazgatója a Hír TV Magyarország élőben című műsorában elmondta: Magyarország nem azért lett szabad és szuverén 30 évvel ezelőtt, hogy most újra alárendelje magát homályos birodalmi érdekeknek, amelyek mögött megint csak más nemzetállami érdekek húzódnak.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mindenkinek? Igen mindenkinek, aki náluk számít!
Qqberci
"Magyarország nem azért lett szabad és szuverén 30 évvel ezelőtt, hogy most újra alárendelje magát homályos birodalmi érdekeknek"

Ebben mondjuk igaza van. Ideje lenne a potrohos törpét elzavarni...
tudode
Az lenne a legkevesebb baja ennek a kis mini pini országnak, hogy "nincs politikailag korrekt kánon", annak ellenére, hogy nekik is be KELL NYALNI a MINDENHATÓNAK annak ellenére, hogy számukra a HÍVEK lelki békéjét kellene elősegíteni

Talán még a monarchia idején sem volt SZUVERÉN mindenkitől független ez ország, olyan SAJÁT LÁBON ÁLLÓ, mint a SZENT CSALÁD, amelyben a PAPI mindent megtesz annak érekében, hogy a MAMINAK az Ökonomikus szeretetszolgálatban legyen kiket babusgatni, a családi FELHÁZBAN pedig bárki LELKI TÁMASZT kaphat bárki, és TALÁLKOZHAT ISTENNEL, azzal szemben, hogy Iványi Gábor egyháza kiűzetett a paradicsomból.
.
Aztán amit kap az EU-ban az elkommunizált lóvén kívül, akinek MÁRIA TÖVIG micsodált, azt nem Magyarország, hanem SZEMÉLY SZERINT a végvári parancsnok kapja az orcájába!
.
www.youtube.com/watch?v=RVZnG3e_bB8&t=81s
.
www.youtube.com/watch?v=0nytyd7Nn1A
.
Lehet szépíteni, de az ELFAJZOTT béközepes csutihoz hasonló POLITIKAI INKORrEKT hapsira NEM KÉSZÜLT FEL az EU évtizedekkel ez előtt! Ezzel a VASKALAPOSSAL nem bírt sem a faterja, sem az ország, sem az EU, mivel vastagabb bőr FEDI az ORCÁJÁT a nomálisnál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.