A Debrecen ellen játszott bajnokit a nemzetközi kupákban idén is legtovább jutó magyar csapat, a Videoton, bocsánat, Vidi. Felcsúton volt a meccs, mert a székesfehérváriaknak is új stadionja lesz, ezért itt játszanak albérletben már jóideje. Az eredeti tervek szerint már át kell volna adni a Videoton új stadionját, de megcsúszott az építkezés, így maradt a miniszterelnök úr szeme-fénye, a Pancho Aréna. Ahonnan eltűnt a fű. Marko Nikolics, a fehérváriak edzője nyilatkozta ezt döbbenten a meccs után: „A pályával nem tudom mi történt, tíz napja játszottunk itt, azóta gyakorlatilag eltűnt róla a fű. "A rövid interjúban a szerb edző még egyszer elmondta, hogy rossz volt a pálya állapota. Simán lehet, hogy Felcsúton parancsszóra visszanő a fű, de sietnie kell, mert kedden már Bajnokok Ligája selejtezőt játszanak a fehérváriak a Malmövel.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ahova lép, ott fű nem terem. Vagy, ahova néz, ott fű nem terem.

Ha lép is, és néz is, akkor kipusztul a meglévő fű is.
Peller Anikó
Ajjaj, akkor teljes fűcsere 2 nap alatt. Megtehetjük iszen Magyarszág annyira jól teljesít, hogy már alig van hiányunk, fél év alatt potom 1400 milliárd forintot basztunk csak el erre arra.

hvg.hu/gazdasag/20180807_Nincs_megallas_elerte_az_1400_milliardot_az_allamhaztartas_hianya

hvg.hu/gazdasag/20180409_Ez_a_valasztasi_osztogatas_871_milliard_forint_hiany_jott_ossze_harom_honap_alatt
Lepényleső
Eddig a foci hiánya sem zavarta őket,miért pont a füvet hiányolnák?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.