Szolnoknál, a Tisza folyón haladt egy társaság motorcsónakkal augusztus 11-én délután, amelyen összesen nyolcan tartózkodtak. Az egyik utas, egy fiatal fiú hirtelen levetette pólóját és a mozgó csónakból fejest ugrott a Tiszába, a part közelében – számolt be a balesetről a rendőrség honlapja.

Mint írják, a víz csak 70 centi mély volt, ezért a fiú eszméletét vesztette. A társaság tagjai észlelték, hogy arccal a vízben fekszik, kihúzták a szárazföldre és segítséget hívtak.

A mentőszolgálat munkatársainak egy hajótulajdonos nyújtott segítséget, hogy mihamarabb a sérülthöz jussanak. A közeli kikötőben felvette őket hajójába, amellyel a 19 éves fiatalhoz szállította őket.

Fejest ugrott a Tiszába egy 19 éves fiú, de csak 70 centi mély volt a víz

Időközben a Szolnoki Vízirendészeti Rendőrőrs parancsnoka is a helyszínre érkezett a Hortobágyi Nemzeti Park munkatársával, és segített a sérültet a hajóba emelni. A partra szállították, ahol a szolnoki Körzeti Megbízotti Alosztály vezetője is közreműködött a sérült fiú mentőgépkocsiba való beemelésében. Bővebben nem írtak az állapotáról.

Fotó: pixabay.com

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Szeparepa2: Ennél csak az rosszabb, ha a gerince is sérült.
papa.49
A Tisza Szolnoknál igen alacsony, a meder meg agyagos, a normál vízálláshoz képest kb. 1 méterrel alacsonyabb most a folyó, ma láttam a Szent István hídról a part két oldalán a medret...
szaboria1
@Szeparepa2: A fotó szerintem nem az eseményhez tartozik mert ott már megy la a nap.
Nessy
@Szeparepa2: A próféta szóljon belőled, és pár nap múlva sétáljon haza a srác!
advocat
Ennyi ésszel? És még nem államtitkár?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.