Elsőfokú égési sérülései lettek a szerencsétlenül járt kisfiúnak. Panaszt tettem a KFC-nél, mivel túl forrón adták ki az ételt. Nem helyben fogyasztottunk, hanem otthon, szóval a kiszolgálás után 5-10 perccel később történt a baleset, és ennek ellenére még mindig olyan forró volt a mártás, hogy súlyosan megégette a fiam lábát. Kyle nem az első vásárló vagy alkalmazott a KFC-nél, aki égési sérüléseket szenvedett, és nem is az utolsó. Alacsonyabb hőmérsékleten kellene kiadniuk a mártást vagy pedig nem olyan műanyag dobozban, mint amiben most” – jelentette ki Kyle anyja, a 48 éves Joanne.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az a mártás, amelyik a kiszolgálása után 10 perccel még (állítólag ilyen mértékű) égést képes produkálni, azt nem MŰANYAG edénybe, de minimum azbesztbe kell az üzletben becsomagolni. Egy, légyen bármilyen, mártás, a tálalása után viszonylag gyorsan kihűl, mint azt akár itthon is tapasztalhatjuk. Anyuci bepróbálkozik, hátha bejön neki. És ez (mint karma1 is mondja) Amerikában könnyen bejöhet, mert ott él olyan hülye bíró, aki a mikróba száradás céljából berakott macska után is képes volt kártérítést megítélni. (nem szabad macskát tenni a mikróba---és megkapta a pénzt, mert a kezelési utasításba ezt nem írta bele a gyártó. Hát nem röhej???)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
@karma1: Vettem egy kuktát (gázos) vagy húsz éve. Otthon megnézegettem és úgy döntöttem, hogy gyenge az anyaga, így sima levesfőző lábos lett belőle. Szeretnék egyszer egy biztonságos kuktát de sajna nem te vagy az első, aki pórul járt vele, így inkább lemondok róla. A képen lévő sérülés gyerekkorunkban mindennapos volt, (lement a plezúr) soha senkinek nem jutott eszébe emiatt kártérítést kérni. Én akkor lennék mérges, ha nem elég forrón tálalnák fel a mártást. A langyos mártásban ugyanis könnyen elszaporodnak a kórokozók és emiatt fognak perelni a kedves vásárlók.
karma1
@emerencia: Latom, nemcsak en lattam ezt plezurnak, akkor megsem en vagyok a hulye. A mikros esetbol a tanulsag meg: valoban ez egy megtortent eset volt, es ezutan a gyarto BELEIRTA a hasznalati utasitasba, hogy nem szabad elolenyt beletenni a mikroba, mert elegeti azt a szerencsetlent. Es igen, kifizettek neki a karteritest. En viszont - ha az itelethozo biro helyeben lettem volna - koteleztem volna a pichat, hogy jarja ujra az altalanos isi 5. vagy 6 . osztalyat, ahol errol tanitanak a fizikaban, a hullamtanban...
Yoda69
Megprobaljak lehuzni a KFC par szezerer dolcsival. Nem az elso es nem is utolso eset.
Mellesleg en eleg sokat kajalok KFC-ben de nem tudom milyen martas ez. En meg sosem talalkoztam ilyennel pedig a menu orszagosan majdbnem ugyanaz mindenhol.
karma1
@Yoda69: Nemcsak orszagosan, hanem vilagszerte. Az a "gravy"-s krumplipure valoban meleg szokott lenni, de ha teljesen megforditod azt a kis kerek muanyagdobozt,amibe csomagoljak, hat kb. 2 perc mulva indul el az edenybol, mert olyan suru a krumplipure is meg a gravy is rajta.
karma1
pedig nem is egy keteves babarol beszelunk, hanem egy 10 eves gyerekrol. Az pedig, hogy egy KFC-s dolgozo megegeti magat a deep fryer-rel, amiben egesz nap forr az olaj, - hat az meg egyszeru munkahelyi baleset, - egyaltalan nem akkor szenved egy dolgozo sem balesetet, mikozben a talcara rakja az eteleket, hanem amikor kesziti.

5-10 perc mulva az a kaja mar csak kezmeleg lehet, es nem is folyik ki a dobozbol.
Anyuka dorzsolt, mint Aladdin lampasa, es igy var el egy joadag karteritest.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.