A horvátországi Abbáziában (Opatija) tárgyalt egymással hétfő délután Orbán Viktor, Magyarország és Andrej Plenkovic, Horvátország miniszterelnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Orbán Viktor a horvát miniszterelnökkel tárgyalt

A felek informális megbeszélést folytattak, melynek során áttekintették a két ország közötti aktuális ügyeket – közölte.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
@Commenter: Van itt egy korrupciós ügy is, amit nem reklámoznak, Lehet, hogy sok talicska pénzünkbe fog kerülni a lezárása. Csak hallgatnak róla mint szar a parlagfűben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Na, akkor akinek hiányzik, az most már tudja hol keresse! Egyébként már évek óta ott aszalja magát Horvátországban nyaraláskor, ebben az évben sincs ez másként, pláne mióta felhomályosult a VB óta hogy a horvát foci is a mi kutyánk kölyke!
Sámannus
@Commenter: Van itt egy korrupciós ügy is, amit nem reklámoznak, Lehet, hogy sok talicska pénzünkbe fog kerülni a lezárása. Csak hallgatnak róla mint szar a parlagfűben.
Grafix69
Beszélt vele , akkor tanulhatna tőle , rohadt messze van emberileg onnan , kurva messze .
lampa laz
Biztos vitte a váltságdíjat molzsoltiért?
csak úgy....
azt hittem áció-vakáció ,ki sem bírná viktor ha nem izélgathatna senkit ,gondolom a horvát miniszterelnök el is kívánta a pétscába...
Commenter
@Sámannus: szerintem egy van amiről tudunk: em-ó-el, és több is, amiről nem és vszeg nem is fogunk.
Commenter
@lampa laz: ne már...magát ajánlja inkább váltságdíjként.
kereső
@Commenter: hogybe lenne az! Nem tudható,hogy ténylegesen mennyibe is fáj nekünk az eszéki foci ,az ismert 5 milliárdon kivül-ezt akkor derült ki amikor a gyermek hospice házon "dilemázott" a szociálisan nagyon érzékeny kormányunk,hogy kaphat-e 5 milliót.
lampa laz
@Commenter: gondolod, h kell ez a dög valakinek is? Nekünk sem, csak nem tudjuk még, h hogyan szabaduljunk meg tőle.
Az öreglányok azt pletykálják, h van ennek a kancigánynak ott rengeteg érdekeltsége, ingatlan, sziget, luxus jacht... meg tudja isten még mi nem, ez már hazajár oda is.
Commenter
@kereső: ehhez csak annyit, ha csak negyedannyira állnánk jól hospice házakból mint stadionokból...sajnos, mind a felnőtt mind a gyermek hospice házakra nagy szükség van. Azt hiszem, a "mocsokmulti" McDonalds üzemeltet nálunk is hospice házakat..
kereső
@Commenter: "vakáció" alatt dolgozik?Csak nincs valami köze a "két ország közötti aktuális ügyeknek" ahhoz,hogy a horvátok kérték hernádi zsolt ismételt interpolos körözését?
Commenter
@lampa laz: szerintem kell. A törökök, az azeriek örömmel vinnék. Nincs kétségem afelől hogy bőven vannak "mini Aligái" több külföldi országban is, amolyan soha nem volt vagyonos ember módjára. Hát hozzá képest Kádár tényleg olyan szegény volt, mint a templom egere.
csak úgy....
@kereső: "dolgozik"? na haggyá mán Te is ! mert mikor dolgozott ?
Commenter
@kereső: a horvátok nem olvasták a Facebookját. Pedig még angolul is kiposztolta hogy ne zavarják. Van, köze persze, de úgyis tagadni fogják. Szegény, még nyaralni sem hagyják...
Commenter
@csak úgy...: 30 éve áskálódik. Nehéz munka az.
vladimir putin
Informális ügyek:
- Hová lehetne újabb stadiont építeni
- Át kéne baszni a horvátokat is, ez gazdasági érdek
- A tengerpart visszaszerzése Mészáros Lőric által.
Zeta
@egyvandor: INA szakadtáig dolgozik.
Pedig most, hogy "nyaral" pihenhetne. Vagy egy fröccs mellett könnyebb gondolkodásra bírni?
csak úgy....
@Commenter: már 30 éve? ,mondjuk ásót nem láttam a dolgos kezei között...
én sokat köszönhetek neki! nekem megszüntette a gyötrö honvágyamat!
Sámannus
@Commenter: Lehet még a nagyzsebűek tarhálásának is szerepe, amennyiben a szlovén mintájú beruházásaik a helyi politikát is befolyásolhatják. Ilyenkor lehet olyan is hogy czurikk! Ha nem kapnak észbe ők is mennek a levesbe.
kereső
@csak úgy...: mindig.Mekkora munka az állandó forgolódás, az aktuális széljárás kiszimatolása, a magyar néplélek feltérképezése,közben az első "piszkos" milla megszerzése, a párton belüli vetélytársak kicsinálása, elüldözése,a valóság elhajlitásának mesterivé fejlesztése...soroljam még. Te,meg én ,meg aki normális már csak ebbe belerokkant volna. Neki meg látod meg se kottyan.
csak úgy....
@kereső: szerintem teljesen túl értékeled a faxit,régen oroszból tanultam,hogy nyikto nyet at szuszvujet, szerintem putyin érti és úgy is kezeli a vonagló dilinyóst :)
csak úgy....
@Rockxy: csak nem te vagy a hivatalos horvát tolmács..., és nem vittek magukkal!?:)
justhpeter
Megmondta, hogy most megy feltöltődni. Mármint a feje tengervízzel.Ez olyan nála, mint nálunk az olajcsere a kocsiban. Gondolom, Lőrinc barát yachtján ringatózik egy kicsit az Adrián, aztán üget megint haza egy évnyi hazug hülyeséggel feltölteni bennünket is.
human
A film címe: Hernádi közlegény megmentése
Gauntlet
Mi az, leigazolnunk az ezüstérmes focistákat? Nem úgy volt hogy hagyjuk őt mert vakációzik, mert "feltölti a (lopott) aksikat?!?
Jozefina
Valószínűleg a legfőbb probléma lehet a Hernádi ellen kiadott legójabb nemzetközi elfogató parancs??!! Ez valóban nagy gondja lehet orbánnak, mert valószínűleg magasabb fideszes köröket is érinthet!!?? Különben esetleg részletezték volna, hogy milyen témákről folyik a megbeszélés??!!
papa.49
Mi a fasz van befejeződött az agyturbózás Gratz ban, már nincs szabin ???
papa.49
@csak úgy...: Én se pedig a fejében szívesen megnézném ))))))))))))))))))))))))))
kereső
@human: miután a megbeszélések "informálisak"= nem hivatalos,magánjellegű voltak, igy minden belefér.A focisták,-a vb.kapcsán beszéltek a horváth kormányzati köröket is elérő focisták körüli korrupcióról- amelyben ,minő meglepő a másik fél/felek magyar volt.Sok szurkoló ezért forditott hátat a horváth válogatottnak.
hernádit meg INA szakadtáig védeni kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.