Igazából csak egy koncertre ugrott be a Szigetre a nyertes, de mostantól minden évben jönni fog.

Sziget-örökbérletet kapott a fesztivál kilencmilliomodik látogatója Kádár Tamás főszervezőtől kedden a jegypénztáraknál. A diáklány Svájcból, Zürichből érkezett a fesztiválra.

Svájci tini lett a Sziget kilencmilliomodik látogatója – örökbérletet kapott

Fotó, címlapi kép: MTI/Mónus Márton

"Nagyon meglepődtem és borzasztóan boldog vagyok! Bár életemben először járok a Sziget fesztiválon, ígérem, ezentúl minden évben jövök. Európában utazgatunk a barátnőmmel a nyári szünidőben, Budapesten ez az utolsó napunk és szerettük volna megnézni az Arctic Monkeyst" – mondta a 16 éves, fekete bőrű svájci középiskolás lány az MTI-nek.

Joelle Gbeassor kedden nem sokkal 16 óra után érkezett a fesztivál pénztárához átvenni napijegyét. A svájci lány megjegyezte, hogy a kivételes napot nagy bulizással fogják ünnepelni a Szigeten.

A Sziget nyolcmilliomodik látogatója tavaly vette át örökbérletét.

Az idei, 26. Sziget fesztivál záró napján az Arctic Monkeyson kívül mások mellett a Blossoms, a War On Drugs, Lewis Capaldi, a Nothing But Thieves, Zara Larsson és az Ifriqiyya Electrique is fellép.

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Felhívnám a figyelmet arra, hogy "fekete bőrű"!!!
Szóval simán leniggerezte a dicső MTI! Gratulálok! Ki a faszt érdekel a bőre színe!! És ha cigány, vagy paki, vagy akármi! Büdös egy bunkó volt a hír kreálója!!
simmering73
Ez szopás. Örök bérlet egy feketebőrűnek. Az már csak hab a tortán, hogy a fiatal leszarta a fesztivált, őt csak kedvence a Arctic Monkeys érdekelte, mindegy merre koncertezik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.